Effektgarn

Effektgarn er garn der er udformet med specielle effekter. Det kan enten være som en tynd reflekstråd i garnet, som man så eksempelvis kan strikke eller hækle en hue, trøje eller vest af, så man er mere tydelig i trafikken. Det kan også være en glittertråd, som man kan have som følgetråd i sit projekt, så man opnår en glittereffekt.

Effektgarnets mange egenskaber

Det gode ved eksempelvis at strikke eller hækle med reflekstråd er, at refleksen ikke ses i dagslys, men kun når mørket falder på, så det påvirker ikke dine forskellige mønstre i en negativ retning. Effektgarnet kommer i forskellige udgaver så man selv kan vælge om man vil bruge refleksgarn, reflekstråd eller glittertråd. Så kan man selv bestemme hvor stor en effekt der skal være på sit hækle- eller strikkeprojekt.

I de lange, kolde vintermåneder er effektgarnet noget nær din bedste ven. For hvis du er en af de mange mennesker der dagligt tager af sted på arbejde eller i skole, mens det er mørkt uden for, så kan refleksgarnet eller bare reflekstråden hjælpe dig med at blive set i trafikken. Det ville også være oplagt at hækle eller strikke huer, vanter, trøjer, veste eller halstørklæder til dine børn, så også de har bedre muligheder for at blive set i trafikken.

God til hverdagen

Som nævnt oven for så egner effektgarnet sig rigtig godt til at kunne skabe mere sikkerhed omkring din og dine børns færden i trafikken. Nogen vil måske mene, at det er overflødigt at hækle trøjer, veste, halstørklæder osv. med refleks i til sine børn, da de fleste oftest har en lille refleks hængende i flyverdragten. Her er man dog i risiko for, at den kan falde af, hvilket man undgår at skulle spekulere på, hvis man har hæklet eller strikket en hue med refleksgarn.

Men for, at det hele ikke skal handle om sikkerhed i trafikken, så vil vi selvfølgelig også gerne fortælle lidt om vores glittertråd. Vores glittertråd kan være med til at sætte lidt ekstra kulør på hverdagen eller måske bare peppe en halvkedelig trøje eller bluse lidt op. Glittertråden findes i både guld og sølv, så uanset om du er til det ene eller det andet, så har vi noget til dig.

Bestil effektgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af effektgarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Effektgarn

Jannie

Købte det for at få det ind i den nye hue, som jeg skulle lave. Købte det i 1 mm, og jeg synes godt nok, det var hårdt at hækle med ind. Så i stedet syede jeg det i. Jeg er ikke så kreativ med mønster, men det er da oplagt her at lave sine egne.

Birgit

vildt dejligt garn og de ting jeg har lavet er dejligt at vaske sig med det er ikke så slemt at vaske sig med men en baby må man ikke bruge det til der er det for hårt :-) men os voksne kan godt bruge det <3 <3

Vivi Bang jensen

Det skal prøves, nemt at arbejde med og resultaterne er sjove og virkelig brugbare. Svampe til håndvaske, rensning af nye kartofler, Skrub af ben, vask af gryder og køkkenvasken.

Anja Kristine

Dejligt blødt og super smart med refleks til fx huer. Jeg har tidligere prøvet at strikke refleksgarn i en hue sammen med alm. garn, men dette var meget lettere og resultatet blødere.

Lillian Petersen

Reflexgarn til at sy i kanten af mit tørklæde. For bedre at blive set når jeg cykler tidlig morgen og sen aften. Kan også bruges som følgegarn i strik- og hæklearbejder.

Mette

Super nemt at arbejde med, og fik lavet nogle grydesvampe og en vaskepuf. Det krasser end del når man arbejder med det, så holdt nogle pauser ind i mellem.

Christina

Super sjovt og spændende at arbejde med! Det kan dog være lidt svært at se maskerne, så man skal føle sig lidt frem ;-)

Tove Krøll

Helt fantastisk garn. Nemt at ar bejde med, har bl.a. hæklet små vaskeklude, som er helt fantastisk i badet.

Anja

Elsker dette garn, har lavet vaskehandsker til børn/ svigerdøtre og de elsker dem ligesom jeg.

Merete Pihl Skouby

Skønt at arbejde med kan næsten ikke holde op med de gode ting man kan lave skure , vaske mm

SPAR 20%

Moonlight - Bumbo

98% Akryl, 2% Polyamid

39 kr  49 kr
SPAR 10%

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

26 kr  29 kr

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskose, 20% Polyester

59 kr
SPAR 75%

Glühwürmchen - Rico Design

54% Akryl, 30% Uld, 16% Glasfiber

29 kr  115 kr
SPAR 41%

Flashy Colors Metallic - Lammy

39% Akryl, 39% Polyamid, 19% Mohair, 3% Metallic

99 kr  169 kr

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskose, 35% Polyester

55 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv