Effektgarn

Effektgarn er garn der er udformet med specielle effekter. Det kan enten være som en tynd reflekstråd i garnet, som man så eksempelvis kan strikke eller hækle en hue, trøje eller vest af, så man er mere tydelig i trafikken. Det kan også være en glittertråd, som man kan have som følgetråd i sit projekt, så man opnår en glittereffekt.

Effektgarnets mange egenskaber

Det gode ved eksempelvis at strikke eller hækle med reflekstråd er, at refleksen ikke ses i dagslys, men kun når mørket falder på, så det påvirker ikke dine forskellige mønstre i en negativ retning. Effektgarnet kommer i forskellige udgaver så man selv kan vælge om man vil bruge refleksgarn, reflekstråd eller glittertråd. Så kan man selv bestemme hvor stor en effekt der skal være på sit hækle- eller strikkeprojekt.

I de lange, kolde vintermåneder er effektgarnet noget nær din bedste ven. For hvis du er en af de mange mennesker der dagligt tager af sted på arbejde eller i skole, mens det er mørkt uden for, så kan refleksgarnet eller bare reflekstråden hjælpe dig med at blive set i trafikken. Det ville også være oplagt at hækle eller strikke huer, vanter, trøjer, veste eller halstørklæder til dine børn, så også de har bedre muligheder for at blive set i trafikken.

God til hverdagen

Som nævnt oven for så egner effektgarnet sig rigtig godt til at kunne skabe mere sikkerhed omkring din og dine børns færden i trafikken. Nogen vil måske mene, at det er overflødigt at hækle trøjer, veste, halstørklæder osv. med refleks i til sine børn, da de fleste oftest har en lille refleks hængende i flyverdragten. Her er man dog i risiko for, at den kan falde af, hvilket man undgår at skulle spekulere på, hvis man har hæklet eller strikket en hue med refleksgarn.

Men for, at det hele ikke skal handle om sikkerhed i trafikken, så vil vi selvfølgelig også gerne fortælle lidt om vores glittertråd. Vores glittertråd kan være med til at sætte lidt ekstra kulør på hverdagen eller måske bare peppe en halvkedelig trøje eller bluse lidt op. Glittertråden findes i både guld og sølv, så uanset om du er til det ene eller det andet, så har vi noget til dig.

Bestil effektgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af effektgarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores effektgarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.        


Populær

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

29 kr

SPAR 36% 60 kr
Nyhed Populær

Flashy Colors Metallic - Lammy

39% Akryl 39% Polyamid 19% Mohair 3% Metallic

109 kr  169 kr

Populær

Glitter - Drops

60% Cupro, 40% Metal

17 kr Udsolgt

SPAR 17% 20 kr
Populær

Glühwürmchen - Rico Design

54% Akryl, 30% Uld, 16% Glasfiber

95 kr  115 kr

Populær

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskose, 35% Polyester

55 kr

SPAR 13% 6 kr
Populær

Moonlight - Bumbo

98% Akryl, 2% Polyamid

39 kr  45 kr

Populær

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskose, 20% Polyester

59 kr

SPAR 11% 10 kr
Populær

Refleksgarn 0,37mm 50m

79 kr  89 kr Udsolgt

SPAR 22% 20 kr
Populær

Refleksgarn 0,8mm 25m

69 kr  89 kr Udsolgt

Populær

Reflex - Järbo

60% superwashbehandlet uld, 25% polyamid, 15% refleks

54 kr

SPAR 36% 10 kr
Populær

Sanzelize - Mayflower

100% Metallic

18 kr  28 kr

SPAR 26% 51 kr
Populær

Shine - Mayflower

48 % bomuld 48 % akryl og 4 % palietter

149 kr  200 kr

SPAR 60% 18 kr
Populær

Star - Mayflower

95% Viskose og 5% Palietter

12 kr  30 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv