Effektgarn

Effektgarn er garn der er udformet med specielle effekter. Det kan enten være som en tynd reflekstråd i garnet, som man så eksempelvis kan strikke eller hækle en hue, trøje eller vest af, så man er mere tydelig i trafikken. Det kan også være en glittertråd, som man kan have som følgetråd i sit projekt, så man opnår en glittereffekt.

Effektgarnets mange egenskaber

Det gode ved eksempelvis at strikke eller hækle med reflekstråd er, at refleksen ikke ses i dagslys, men kun når mørket falder på, så det påvirker ikke dine forskellige mønstre i en negativ retning. Effektgarnet kommer i forskellige udgaver så man selv kan vælge om man vil bruge refleksgarn, reflekstråd eller glittertråd. Så kan man selv bestemme hvor stor en effekt der skal være på sit hækle- eller strikkeprojekt.

I de lange, kolde vintermåneder er effektgarnet noget nær din bedste ven. For hvis du er en af de mange mennesker der dagligt tager af sted på arbejde eller i skole, mens det er mørkt uden for, så kan refleksgarnet eller bare reflekstråden hjælpe dig med at blive set i trafikken. Det ville også være oplagt at hækle eller strikke huer, vanter, trøjer, veste eller halstørklæder til dine børn, så også de har bedre muligheder for at blive set i trafikken.

God til hverdagen

Som nævnt oven for så egner effektgarnet sig rigtig godt til at kunne skabe mere sikkerhed omkring din og dine børns færden i trafikken. Nogen vil måske mene, at det er overflødigt at hækle trøjer, veste, halstørklæder osv. med refleks i til sine børn, da de fleste oftest har en lille refleks hængende i flyverdragten. Her er man dog i risiko for, at den kan falde af, hvilket man undgår at skulle spekulere på, hvis man har hæklet eller strikket en hue med refleksgarn.

Men for, at det hele ikke skal handle om sikkerhed i trafikken, så vil vi selvfølgelig også gerne fortælle lidt om vores glittertråd. Vores glittertråd kan være med til at sætte lidt ekstra kulør på hverdagen eller måske bare peppe en halvkedelig trøje eller bluse lidt op. Glittertråden findes i både guld og sølv, så uanset om du er til det ene eller det andet, så har vi noget til dig.

Bestil effektgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af effektgarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores effektgarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.        


Det siger vores kunder om Effektgarn

Susanne Mallet

Dejligt garn i skønne farver.

Anja Kristine

Dejligt blødt og super smart med refleks til fx huer. Jeg har tidligere prøvet at strikke refleksgarn i en hue sammen med alm. garn, men dette var meget lettere og resultatet blødere.

Heidi

Super lækkert at bruge og vild smart til børne huer! Det er ikk sidste gang jeg køber dette.

Heddi

Vil bruge det når jeg strikker til mine børnebørn. Det er vigtigt at blive set i mørke.

Lillian Petersen

Reflexgarn til at sy i kanten af mit tørklæde. For bedre at blive set når jeg cykler tidlig morgen og sen aften. Kan også bruges som følgegarn i strik- og hæklearbejder.

Lise

Er vild med dette garn da det er rigtig lækker at hækle med. Der er glimmer i garnet som giver en fed effekt, dog skal man nogle gange holde tungen lige i munden, da glimmertråden ikke er spundet sammen med det andet men ligesom viklet rundt om. Garnet har kort farveskift, og det giver en mega fed effekt, og så er farverne bare rigtig lækre

Marion Poulsen

Dejligt garn at strikke af - det strækker langt - brugte knap 4 nøgler til bluse og nederdel til 9 årig pige.

Anne Jespersen

Det er dejligt, at arbejde med et farveskiftende garn, som ikke har knuder ved skift! Et fedt garn som er så flot til tørklæder!

Betina Hansen

Lækkert garn, som det er dejligt at arbejde med. Har hæklet mig et lækkert sjal af to nøgler med en god effekt pga det korte farveskift. Lækkert, at farveskiftet er i garnet og ikke fordi man har bundet flere forskellige farver sammen.

Györgyi Lengyel-Fischer

Lækkert garn 👍 med flotte farver. Jeg er i gang at hækle en sjal, og er vild med det!!!

SPAR 20% 10 kr
Populær

Moonlight - Bumbo

98% Akryl, 2% Polyamid

39 kr  49 kr

SPAR 10% 3 kr
Populær

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

26 kr  29 kr

Populær

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

119 kr

Populær

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskose, 35% Polyester

55 kr

Populær

Glühwürmchen - Rico Design

54% Akryl, 30% Uld, 16% Glasfiber

115 kr

SPAR 26% 51 kr
Populær

Shine - Mayflower

48 % bomuld 48 % akryl og 4 % palietter

149 kr  200 kr

SPAR 41% 70 kr
Populær

Flashy Colors Metallic - Lammy

39% Akryl, 39% Polyamid, 19% Mohair, 3% Metallic

99 kr  169 kr

Populær

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskose, 20% Polyester

59 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv