Viking Garn

Viking of Norway har eksisteret siden januar 2007 og har deres hovedbase på Oltedal i Rogaland, hvor de sidder i store, flotte, traditionelle tekstillokaler fra 1908. Navnet Viking of Norway relaterer sig til en gammel lokal vikingehistorie. Slaget om Hafrsfjord er en stor del af Norges historie og stod mellem Harald Hårfagre og andre mindre konger. Slaget betragtes som den afgørende kamp i Harald Hårfager samling af Vestlandet og dermed også Norge.

Viking of Norway består af mange nøglepersoner med mange års erfaring inden for tekstilproduktion, produktudvikling og norsk design. Som noget helt særligt, så var Viking of Norway det første norske firma, som var ude med det populære og utrolig bløde mælkegarn.

Viking garnets mange egenskaber

Viking garn er ofte brugt af os heroppe i de nordiske lande, da det oftest er i forskellige former for uld (merino uld, Alpaca, australsk uld etc.). Derfor egner det sig også især godt til det nordiske klima, da det varmer enormt meget og beskytter os mod kulden.

Garn fra Viking dækker også over det helt fantastiske mælkegarn, som er blødt som vat og har de samme egenskaber som silke og uld. Derudover mener man også, at mælkegarn har en helende effekt på huden, så det er særdeles velegnet til personer med allergi og helt små børn. Mælkegarn fra Viking findes i mange skønne, naturlige farver, så her er der stor mulighed for at hækle eller strikke en fin bluse til en sommer- eller vinterbrug, da mælkegarn også har den effekt, at det kan køle når det er varmt ligesom det varmer dig, når det er koldt.

Udover at garn fra Viking findes som mælkegarn, så kan du her hos Hobbii også få glæde af strømpegarn fra Viking, som giver dig de bedste forudsætninger til at strikke skønne strømper, som helt sikkert vil glæde enhver som modtager dem. De findes i mange skønne farver, som sætter fantasien i gang. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi også det som kaldes sportsgarn, som bruges til at strikke uldne sportsstrømper og som er yderst anvendelige. Dette garn kan dog også bruges til at hækle eller strikke vanter, trøjer, cardigans eller lignende tilbehør.

Bestil Viking garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Viking garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Viking garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31863357 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.  

Det siger vores kunder om Viking Garn

Vibeke Ib

superlækker garn. Nem at strikke med og så dejlig blød og behagelig at den kan bruges af alle. og god til tørklæder , bluser og babytøj .

Jenai Rosenberg

Det absolut blødeste og lækreste garn jeg har haft mellem fingrene. Det er nemt at arbejde med, og giver et fantastisk slutresultat, når man har sit færdige "produkt" - vil du have det blødeste halstørklæde denne vinter, så strik/hækl et af dette luksuriøse garn ❤

Ole

Den er dejlig at arbejde med

Camilla Rasmussen

Så flot, blødt og lækkert garn👍 Nem og skønt at hækle med

Signe C

Dejlig blødt og nemt at hækle med. Slutproduktet bliver super blødt, og let.

Kirsten Nielsen

Lækkert og blødt, og super behageligt ar have med at gøre.

Anja Hoberg

Helt fantastisk lækkert garn. Superblødt og behageligt. Perfekt til lækkert vamset halstørklæde.

Jennifer olsen

Det lækreste og blødeste garn at arbejde. Også flottede farver. Jeg glæder mig til cardigan er færdig til vinter.

Elisabeth Nielsen

Lækkert og blødt garn til en god pris. Let at hækle med

Lotte J

Skønt garn, har hæklet flere tubetørklæder, modtagerne er begejstrede. Glæder mig til at lageret bliver fyldt op

SPAR 25% 5 kr
Populær

Sportsragg Strømpegarn - Viking

60% uld 20% nylon 20% akryl

Fra 15 kr  20 kr

SPAR 17% 10 kr
Populær

Cream Mælkegarn - Viking

78% Mælkefibre, 22% Nylon

49 kr  59 kr

SPAR 14% 10 kr
Populær

Nordlys - Viking

75% superwash-uld 25% nylon

59 kr  69 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv