Viking Garn

Viking of Norway har eksisteret siden januar 2007 og har deres hovedbase på Oltedal i Rogaland, hvor de sidder i store, flotte, traditionelle tekstillokaler fra 1908. Navnet Viking of Norway relaterer sig til en gammel lokal vikingehistorie. Slaget om Hafrsfjord er en stor del af Norges historie og stod mellem Harald Hårfagre og andre mindre konger. Slaget betragtes som den afgørende kamp i Harald Hårfager samling af Vestlandet og dermed også Norge.

Viking of Norway består af mange nøglepersoner med mange års erfaring inden for tekstilproduktion, produktudvikling og norsk design. Som noget helt særligt, så var Viking of Norway det første norske firma, som var ude med det populære og utrolig bløde mælkegarn.

Viking garnets mange egenskaber

Viking garn er ofte brugt af os heroppe i de nordiske lande, da det oftest er i forskellige former for uld (merino uld, Alpaca, australsk uld etc.). Derfor egner det sig også især godt til det nordiske klima, da det varmer enormt meget og beskytter os mod kulden.

Garn fra Viking dækker også over det helt fantastiske mælkegarn, som er blødt som vat og har de samme egenskaber som silke og uld. Derudover mener man også, at mælkegarn har en helende effekt på huden, så det er særdeles velegnet til personer med allergi og helt små børn. Mælkegarn fra Viking findes i mange skønne, naturlige farver, så her er der stor mulighed for at hækle eller strikke en fin bluse til en sommer- eller vinterbrug, da mælkegarn også har den effekt, at det kan køle når det er varmt ligesom det varmer dig, når det er koldt.

Udover at garn fra Viking findes som mælkegarn, så kan du her hos Hobbii også få glæde af strømpegarn fra Viking, som giver dig de bedste forudsætninger til at strikke skønne strømper, som helt sikkert vil glæde enhver som modtager dem. De findes i mange skønne farver, som sætter fantasien i gang. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi også det som kaldes sportsgarn, som bruges til at strikke uldne sportsstrømper og som er yderst anvendelige. Dette garn kan dog også bruges til at hækle eller strikke vanter, trøjer, cardigans eller lignende tilbehør.

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive Viking garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil Viking garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Viking garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Viking garn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31863357 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.  

Det siger vores kunder om Viking Garn

Berit Øberg

Det er det absolut blødeste og lækreste garn, jeg har haft mellem fingrene. Ikke kun det at det er lækkert at røre ved, men det er også nemt at arbejde med. Det er super lækkert som halstørklæde, især i denne vinter, men dette luksuriøse garn kan også bruges til en skøn cardigan.❤ I love it :-)

Anne

Aldrig har jeg strikket med mere blødt og lækkert garn ❤️. Jeg strikker sweater til mine tre børnebørn, som kun kan komme til at elske deres farmor, når de får dem på 😊. Jeg har allerede planer om, at jeg bagefter skal lave en lang cardigan til mig selv. Absolut yndlingsgarn.

Jenai Rosenberg

Det absolut blødeste og lækreste garn jeg har haft mellem fingrene. Det er nemt at arbejde med, og giver et fantastisk slutresultat, når man har sit færdige "produkt" - vil du have det blødeste halstørklæde denne vinter, så strik/hækl et af dette luksuriøse garn ❤

Mette Liechti

Det mest fantastiske garn nogen sinde. Har en voksen datter, der stadig lider af børneeksem. Dette garn varmer når det er koldt, men det køler også når det er varmt, og bedst af alt, det får hendes hud til at falde helt til ro. Det er ganske enkelt magisk.

Vibeke Skaarup

Så super blødt og fantastisk at strikke med. Tilmed har det en gavnlig effekt på mine vinter-tørre hænder, når jeh strikker med det. Har strikket flere babybluser i det, og det bliver ikke de sidste. Kan varmt anbefale dette garn.

Tinenaia Petersen

SUPER lækkert garn både at strikke med og have på. Jeg har strikket en "pudder-farvet" sweater til mig selv. Nu er det lyseblå på pindene. Ønsker brændende at garnet også kommer i klare farvet :-)

Karin Christoffersen

Jeg er vild begejstret. Cream mælkegarn er et af de mest bløde garner jeg har prøvet. Er igang med en sweater til mit barnebarn som ikke kan tåle uldgarn. Cream mælkegarn skal have 5 stjerner fra mig.

Lene Astrid Pedersen

Så lækkert at hækle i og så dejligt at have i hænderne 😊 og så er det dejligt varmt Har hæklet opskriften https://hobbii.dk/haeklet-tube-cream og min svigerdatter elsker det❤️

Carina Becher

fik et par nøgler ved et lagersalg og det er det lækreste garn jeg nogen sinde har følt på... er i gang med et halsrør til mig selv i 2 farvet patent

Vibeke Ib

superlækker garn. Nem at strikke med og så dejlig blød og behagelig at den kan bruges af alle. og god til tørklæder , bluser og babytøj .

Sportsragg Strømpegarn - Viking

60% uld 20% nylon 20% akryl

20 kr
SPAR 14%

Nordlys - Viking

75% superwash-uld 25% nylon

59 kr  69 kr

Cream Mælkegarn - Viking

78% Mælkefibre, 22% Nylon

59 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv