We Love Yarn

Hobbii er stolt eneforhandler af We Love Yarn og du er derfor altid sikret den bedste pris.

We Love Yarn er vores budgetvenlige brand, som leverer simpelt akryl- og bomuldsgarn til knivskarpe priser, hvor alle kan være med. Vores vision er ikke at finde verdens bedste kvalitetsgarner, men derimod at finde verdens bedste garn til prisen. Hvis du er med på den og kan overleve et par ekstra knuder hist og her, så er We Love Yarn garnerne perfekt for dig og din pengepung.

Garnets mange gode egenskaber

Bomuld er en af vores absolut mest populære garner. En af grundene er, at det kan bruges til stort set alt - lige fra tøj til baby, barn og voksen til karklude, håndklæder, grydelapper, kurve, bamser, tæpper og puder. Kun din fantasi sætter grænsen. Samtidig er bomuldsgarn også en kvalitet, som er let at blande med andre kvaliteter, og den ses derfor ofte i et mix med uld, hør eller akryl.

Akrylgarn er et syntetisk produkt, som har mange gode egenskaber. Først og fremmest er farveægtheden høj, hvorfor det er muligt at minimere risikoen for, at farven smitter af. Akryl får ofte også ros for at være slidstærkt og enormt holdbart, selv efter maskinvask. Garnet kan vaskes igen og igen uden at det påvirker farve, facon eller holdbarhed. Det er samtidig et allergivenligt produkt og egner sig derfor til alt fra beklædning til baby, barn og voksen til tæpper og puder til sofaen.

Et væld af gratis opskrifter

Mangler du inspiration til, hvordan du skal bruge dit garn fra We Love Yarn? På Hobbii.dk finder du et væld af gratis strikke- og hækleopskrifter til fx bomuldsgarn. Der er bl.a. opskrifter til baby samt på puder, tæpper, grydelapper, kurve, tøj og sågar påske- og julepynt. Følg med her på siden, hvor der løbende bliver offentliggjort nye opskrifter fra Hobbii’s egne designere.

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive We Love Yarn garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil dit We Love Yarn garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af We Love Yarn garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om We Love Yarn

Jeanette Jensen

Garnet i top kvalitet, jeg har handlet mange gange hos Hobbii og har altid fået garn i rigtig fin kvalitet, som nu er min fortrukne online garn-shop (jeg har handlet mange andre steder både danske og udenlandske hjemme-sider) Leveringen er upåklagelig, HVERGANG simpelthen i raketfart lige meget hvilken dag jeg bestiller og jeg bliver lige overrasket over denne hurtige levering. Derudover har jeg hentet på lagret også en enkelt gang og personalet var bare så super søde. Jeg er en fast kunde i fremtiden, med det niveau.

Irene Nielsen

jeg har handlet mange gange hos Hobbii og altid fået garn i rigtig god kvalitet, derfor er det også nu min foretrukken online garn-shop, og leveringen er altid højst 2 dage efter at jeg har bestilt vare, det kan andre lære noget af. Jeg er en fast kunde hos Hobbii, jeg kan anbefale We Love Yam jeg har strikket gæste håndklæder og karklude af det og det er super blødt og dejlig at strikke med.

Anja Weibel

Nem bestilling - fik det forkerte garn ( anden farve - ups ) men de rigtige farver kom dagen efter - hurtig og sød betjening !! Ps. Købte første levering også - farverne var perfekte. Garnet bliver brugt til viskestykker, luksus karklude, dejligt at hækle i !

Leena Øenbål

jeg har købt det før, er en ganske udmærket kvalitet, jeg bruger garnet til hæklede tæpper, huer, karklude og grydelapper. Dog var der en lidt længere leveringstid, end jeg har oplevet før. (pga. udsalget)

Birtha andersen

Dejligt garn hækler bluser håndklæder og klude super godt og super sælger mega hurtigt til at levere kan kun anbefale andre at besøge siden

Annie Lysén Eriksen

Super lækkert garn som jeg strikker håndklæder-karklude-grydelapper af - rigtig god service og hurtig levering

Karin christensen

Super lækker garn har lavt strand taske og grydelapper og gæste håndklæde super dejligt at arbejde med

jannie sørensen

Virkelig lækkert garn, og med en pakke på 10 ruller er jeg imponeret over jeg kun fandt 3 knuder

Gitte Nielsen

Super god service, og fantastisk hurtigt og præcis levering. 😊 garn til rigtig gode priser.

Hanne

Har netop modtaget mine 3 pakker. Helt fantastisk garn til prisen og lækre farver. Anbefales

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv