We Love Yarn

We Love Yarn er vores budgetvenlige brand, som leverer simpelt garn til knivskarpe priser. Her er du altid sikret en fornuftig kvalitet til priser hvor alle kan være med :-)

Det siger vores kunder om We Love Yarn

Jeanette Jensen

Garnet i top kvalitet, jeg har handlet mange gange hos Hobbii og har altid fået garn i rigtig fin kvalitet, som nu er min fortrukne online garn-shop (jeg har handlet mange andre steder både danske og udenlandske hjemme-sider) Leveringen er upåklagelig, HVERGANG simpelthen i raketfart lige meget hvilken dag jeg bestiller og jeg bliver lige overrasket over denne hurtige levering. Derudover har jeg hentet på lagret også en enkelt gang og personalet var bare så super søde. Jeg er en fast kunde i fremtiden, med det niveau.

Irene Nielsen

jeg har handlet mange gange hos Hobbii og altid fået garn i rigtig god kvalitet, derfor er det også nu min foretrukken online garn-shop, og leveringen er altid højst 2 dage efter at jeg har bestilt vare, det kan andre lære noget af. Jeg er en fast kunde hos Hobbii, jeg kan anbefale We Love Yam jeg har strikket gæste håndklæder og karklude af det og det er super blødt og dejlig at strikke med.

Anja Weibel

Nem bestilling - fik det forkerte garn ( anden farve - ups ) men de rigtige farver kom dagen efter - hurtig og sød betjening !! Ps. Købte første levering også - farverne var perfekte. Garnet bliver brugt til viskestykker, luksus karklude, dejligt at hækle i !

Leena Øenbål

jeg har købt det før, er en ganske udmærket kvalitet, jeg bruger garnet til hæklede tæpper, huer, karklude og grydelapper. Dog var der en lidt længere leveringstid, end jeg har oplevet før. (pga. udsalget)

Birtha andersen

Dejligt garn hækler bluser håndklæder og klude super godt og super sælger mega hurtigt til at levere kan kun anbefale andre at besøge siden

Annie Lysén Eriksen

Super lækkert garn som jeg strikker håndklæder-karklude-grydelapper af - rigtig god service og hurtig levering

Karin christensen

Super lækker garn har lavt strand taske og grydelapper og gæste håndklæde super dejligt at arbejde med

jannie sørensen

Virkelig lækkert garn, og med en pakke på 10 ruller er jeg imponeret over jeg kun fandt 3 knuder

Gitte Nielsen

Super god service, og fantastisk hurtigt og præcis levering. 😊 garn til rigtig gode priser.

Hanne

Har netop modtaget mine 3 pakker. Helt fantastisk garn til prisen og lækre farver. Anbefales

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv