Silkegarn

Silke har eksisteret i rigtig, rigtig mange år og i Kina begyndte man faktisk allerede at avle det naturlige fiber siden 6000 f.Kr. og Europa har været med på bølgen siden midten af 500-tallet. I gamle dage var silke forbeholdt adelen og de fine folk, men i dag er det heldigvis os alle som kan have glæde af verdens mest eksklusive råvare.

Silke er et fint og 100 % naturfiber, der spindes af morbærsommerfuglelarvens kokon. Silkefiber er et af de stærkeste naturlige fibre og bliver til et flot og rustikt garn. Silke holder varmen, absorberer fugt og er meget stærk og stabil når det er strikket. Vidste du eksempelvis, at silke kan indeholde 30 % fugt uden at føles våd? Derudover så hverken krymper eller vokser det, men bliver utrolig smukt, når det farves med naturlige farvestoffer.

Silkegarnets mange egenskaber

Silkegarn er til dig, der ønsker at hækle eller strikke et resultat med et eksklusivt look. Det er ikke så ofte, at man finder 100 % silkegarn, da det ofte blandes med enten Alpaca eller Mohair, hvilket gøres for at gøre garnet blødere og mere varmeisolerende. Silkegarnet er også for dig som har en følsom hud eller hvis du er i gang med at hækle eller strikke noget til et lille barn eller baby. Silkegarnet er nemlig utrolig blødt, føles dejligt mod huden og er komplet kløfrit. Silkegarnet findes i mange forskellige farver og kan anvendes både til sommer- og vinterstrik/hækling - det er kun din egen fantasi der sætter grænserne.

God til hverdagen    

De fleste bruger silkegarn når de skal hækle eller strikke forskelligt sommertøj, da silke er utrolig lækkert at have på om sommeren. Det er luftigt, blødt og føles let som en fjer. Man kan dog også sagtens bruge silkegarnet til diverse vinterprojekter, da man ofte kan finde det som et blandingsgarn med Mohair, som er en fortryllende sammensætning af luksuriøse garnkvaliteter.

Selvom silke er et slidstærkt materiale, så skal man stadig være opmærksom på, at man læser vaskeanvisningerne godt og grundigt, da det ellers kan have stor betydning for strukturen i garnet.

Bestil silkegarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af silkegarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.


Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores silkegarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31863357 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.        

Det siger vores kunder om Silkegarn

Elise Gjedde

Alpakka og silke en lækker kombination både til babytøj og andet tøj

Susanne

Skal der strikkes til sommerbabyen. Er dette garn det rigtige valg. Kombinationen af alpaca og silke er formidabel, da det svaler dejligt når det er varmt og luner når det er koldt. Har strikket drops babytæppe af dette garn med et superblødt resultat. Mange fine farver at vælge imellem.

Betty Kristensen

Kid silke er et rigtig lækker produkt. Så dejlig blødt og rigtig fint at strikke med. Kan varmt anbefales.

Anne L. jacobsen

Lækkert blødt, trods meget uld i

Anne Jacobsen

Lækkert blødt, trods meget uld i

Birthe Jensen

Dejligt blødt og let at strikke med.

Birthe Jensen

Dejligt blødt og let at strikke med.

Elisabeth Holst

Et helt fantastisk og blødt garn at hækle med

Hanne Andersen

Dejligt blødt, nemt at strikke med. Super helårsgarn til børn

Daniella

Helt fantastisk, lækkert og blødt

SPAR 18% 10 kr
Populær

Super Kid Silk - Mayflower

76 % Mohair, 24 % Silke

45 kr  55 kr

SPAR 17% 10 kr
Populær

Kid Silk - Mayflower

70% Kid Mohair, 30% Silke

49 kr  59 kr

Populær

Kid Silk - Hobbii

70% Kid Mohair, 30% Silke

59 kr

SPAR 30% 13 kr
Populær

BabyAlpaca Silk - Drops

70% Alpaca, 30% Silke

31 kr  44 kr

SPAR 29% 14 kr
Populær

Lace - Drops

70% Alpaca, 30% Silk

34 kr  48 kr

Populær

Llama Silk - Järbo

70% Baby Lama-uld, 30% Morbærsilke

75 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv