Bambusgarn

Bambusgarn er et populært garnprodukt, som er blødt, da det er fremstillet af bambusfibre. Det kan bruges til mange forskellige hækle- og strikkeprojekter, da det er super alsidigt. Udover at bambusgarn er enormt anvendeligt, så er det også bæredygtigt, hvilket jo ikke gør det mindre fantastisk.

Bambusgarnets mange egenskaber

I modsætning til eksempelvis alpaca- og fåreuld, som begge kommer fra animalske fibre, så er bambusgarn udvundet fra vegetabilske fibre, som gør det langt bedre for miljøet. Det er dog de færreste som anvender 100 % bambusgarn, da der kan være visse ulemper herved. Derfor er vores bambusgarn også kombineret med bomuld og  akryl, som giver det bedste materiale at hækle og strikke i. Bambusgarnet er blevet mere og mere eftertragtet, da det har nogle andre egenskaber end de traditionelle garntyper i og med, at det er bæredygtigt. Netop på grund af dette, er bambusgarnet også yderst anvendeligt til allergikere som ikke kan tåle syntetiske fibre eller uld - og sidst men ikke mindst, er bambusgarnet et naturmateriale, som er antibakterielt og sundt for huden.

God til hverdagen

Bambusgarnet er godt til rigtig mange forskellige hækle- og strikkeprojekter, da det både er slidstærkt og åndbart og derfor egner sig godt til både strømper, trøjer og sjaler. Det mest almindelige er dog at bruge bambusgarnet til strømper, da det ofte er kombineret med akrylgarn, som ligeledes er slidstærkt. På denne måde får du det bedste fra to verdener. Men også andre projekter til hjemmet såsom håndklæder, klude og tæpper er optimale valg, hvis man vil bruge bambusgarn. En ting er sikkert - når du bruger bambusgarn, skal du ikke være i tvivl om, at du får et resultat som både er komfortabelt og holdbart.

Hos os får du bambusgarn i skønne farver, som sagtens kan kombineres med andre lige så skønne farver. Du kan også vælge at bruge vores bambusgarn med farveskift, som kan være med til at give dine projekter et helt unikt udseende, som ikke mange kan prale af.

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders hækle- og strikkeprojekter. Klik ind på det respektive garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egne færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak ❤

Bestil bambusgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af bambusgarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Det siger vores kunder om Bambusgarn

Bitten

Bambusgarn er bare en førsteklasses favorit her hos mig. Det er så blødt og lækkert, både at arbejde med og at bære i form af trøjer, bluser etc. Grunden til den sidste stjerne mangler er at jeg savner stærke farver, da jeg synes de fleste her er bløde farver, jeg elsker farver med knald på

Jette

Lækkert - lækkert - lækkert blødt garn der holder facon vask efter vask. Til pinde 4 så det går hurtigt. Varmt uden at være for varmt - huden kan ånde.

Bitten

Lækkert og nemt at strikke med, men vær obs på nøglerne ikke er ens, selvom det kommer fra samme parti. Strikkede et nøgle indefra, da jeg gik i gang med nøgle 2 viste det sig, der skulle strikkes udefra for “mønsteret” fortsatte i samme flow

Majbrit Burghardt

Super dejligt garn, nemt at strikke med, helle familien er begejstret når farmor strikker sokker :-), og de er dejlig slidstærke. Det er bar ærgerligt at dette skønne produkt skal være så dyrt .

Kirsten Andersen

Super dejligt garn til sokker, det er blevet til 5 par til voksne og 2 par til børn .

Edith Larsen

super godt garn, øv det er samme pris hos jer som i strikkeforretningerne

bitten

så lækkert og blødt, meget nemt at strikke med

Inge Abildgaard

Så lækkert til hyggestrømper

Sanne Hasfeldt

Flotte farver - dejligt garn

Merete

Det helt utroligt bløde garn med 70% bambus! Garnet er silkeblødt og glider let afsted på strikkepindende. Det er nemt at få et flot resultat, fordi garnet har en lille diskret smule blankhed, der får maskerne til at ligge skarpt og flot i dit arbejde. Også et rigtigt fint alternativ til uld-garn, hvis du ikke kan tåle uld. Man opnår den samme blødhed som i baby merino.

SPAR 26%

Tencel Bamboo - Go Handmade

40% Tencel, 60% Bambus

31 kr  42 kr
SPAR 17%

Soft - Go Handmade

70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

29 kr  35 kr

Vintage - Go Handmade

70% Uld, 30% Bambus

25 kr

Arezzo Lin - Hjertegarn

29% Hør, 37% Bomuld, 34% Bambus

30 kr
SPAR 22%

Tropik - Järbo

50% Bambus, 25% Bomuld, 25% Akryl

25 kr  32 kr

Soft Raggi 100g - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

58 kr
SPAR 17%

Bambu Raggi - Järbo

50% Superwash Uld, 25% Bambus, 25% Polyamid

55 kr  66 kr
SPAR 30%

Soft Raggi - Wonderbag - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

181,30 kr  259 kr

Tilda Bamboo - Svarta Fåret

50% bomuld, 50% bambus

29,50 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv