Bambusgarn

Bambusgarn er et populært garnprodukt, som er blødt, da det er fremstillet af bambusfibre. Det kan bruges til mange forskellige hækle- og strikkeprojekter, da det er super alsidigt. Udover at bambusgarn er enormt anvendeligt, så er det også bæredygtigt, hvilket jo ikke gør det mindre fantastisk.

Bambusgarnets mange egenskaber

I modsætning til eksempelvis Alpaca og fåreuld, som begge kommer fra animalske fibre, så er bambusgarn udvundet fra vegetabilske fibre, som gør det langt bedre for miljøet. Det er dog de færreste som anvender 100 % bambusgarn, da der kan være visse ulemper herved. Derfor er vores bambusgarn også kombineret med bomuld og  akryl, som giver det bedste materiale at hækle og strikke i. Bambusgarnet er blevet mere og mere eftertragtet, da det har nogle andre egenskaber end de traditionelle garntyper har i og med, at det er bæredygtigt. Netop på grund af dette, så er bambusgarnet også yderst anvendeligt til allergikere som ikke kan tåle syntetiske fibre eller uld - og sidst men ikke mindst, så er bambusgarnet et naturmateriale, som er antibakterielt og sundt for huden.

God til hverdagen

Bambusgarnet er godt til rigtig mange forskellige hækle- og strikkeprojekter, da det både er slidstærkt og åndbart og derfor egner sig godt til både strømper, trøjer og sjaler. Det mest almindelige er dog at bruge bambusgarnet til strømper, da det ofte er kombineret med akryl garn, som ligeledes er slidstærkt. På denne måde får du det bedste fra to verdener. Men også andre projekter til hjemmet såsom håndklæder, klude og tæpper er optimale valg, hvis man vil bruge bambusgarn. En ting er sikkert - når du bruger bambusgarn, skal du ikke være i tvivl om, at du får et resultat som både er komfortabelt og holdbart.

Hos os får du bambusgarn i skønne farver, som sagtens kan kombineres med andre lige så skønne farver. Du kan også vælge, at bruge vores Järbo Soft Raggi garn, som er flere farver der er sammensat i én garnnøgle. Dette kan være med til at give dine projekter et helt unikt udseende, som ikke mange kan prale af.

Bestil bambusgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af bambusgarn garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores bambusgarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Det siger vores kunder om Bambusgarn

Bitten

Bambusgarn er bare en førsteklasses favorit her hos mig. Det er så blødt og lækkert, både at arbejde med og at bære i form af trøjer, bluser etc. Grunden til den sidste stjerne mangler er at jeg savner stærke farver, da jeg synes de fleste her er bløde farver, jeg elsker farver med knald på

Bitten

Lækkert og nemt at strikke med, men vær obs på nøglerne ikke er ens, selvom det kommer fra samme parti. Strikkede et nøgle indefra, da jeg gik i gang med nøgle 2 viste det sig, der skulle strikkes udefra for “mønsteret” fortsatte i samme flow

Majbrit Burghardt

Super dejligt garn, nemt at strikke med, helle familien er begejstret når farmor strikker sokker :-), og de er dejlig slidstærke. Det er bar ærgerligt at dette skønne produkt skal være så dyrt .

Kirsten Andersen

Super dejligt garn til sokker, det er blevet til 5 par til voksne og 2 par til børn .

Edith Larsen

super godt garn, øv det er samme pris hos jer som i strikkeforretningerne

bitten

så lækkert og blødt, meget nemt at strikke med

Inge Abildgaard

Så lækkert til hyggestrømper

Sanne Hasfeldt

Flotte farver - dejligt garn

Merete

Det helt utroligt bløde garn med 70% bambus! Garnet er silkeblødt og glider let afsted på strikkepindende. Det er nemt at få et flot resultat, fordi garnet har en lille diskret smule blankhed, der får maskerne til at ligge skarpt og flot i dit arbejde. Også et rigtigt fint alternativ til uld-garn, hvis du ikke kan tåle uld. Man opnår den samme blødhed som i baby merino.

Jannie Engvad Johansson

Jeg er nu igang med nr. 2 trøje i GoHandmade garnet soft, det er simpelthen så lækkert, den første trøje blev til min datter på 10 år - hun elsker den!! og nu er jeg ved at lave en til mig selv også - skønt skønt garn, og hurtig levering når man bestiller :-)

SPAR 20%

Tencel Bamboo - Go Handmade

40% Tencel, 60% Bambus

33,60 kr  42 kr
SPAR 20%

Vintage - Go Handmade

70% Uld, 30% Bambus

20 kr  25 kr
SPAR 28%

Soft Raggi 100g - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

Fra 42 kr  Fra 58 kr
SPAR 20%

Soft - Go Handmade

70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

28 kr  35 kr

Arezzo Lin - Hjertegarn

29% Hør, 37% bomuld, 34% bambus

29 kr
SPAR 17%

Bambu Raggi - Järbo

50% Superwash Uld, 25% Bambus, 25% Polyamid

55 kr  66 kr

Tilda Bamboo - Svarta Fåret

50% bomuld, 50% bambus

29,50 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv