Bambusgarn

Bambusgarn er et populært garnprodukt, som er blødt, da det er fremstillet af bambusfibre. Det kan bruges til mange forskellige hækle- og strikkeprojekter, da det er super alsidigt. Udover at bambusgarn er enormt anvendeligt, så er det også bæredygtigt, hvilket jo ikke gør det mindre fantastisk.

Bambusgarnets mange egenskaber

I modsætning til eksempelvis Alpaca og fåreuld, som begge kommer fra animalske fibre, så er bambusgarn udvundet fra vegetabilske fibre, som gør det langt bedre for miljøet. Det er dog de færreste som anvender 100 % bambusgarn, da der kan være visse ulemper herved. Derfor er vores bambusgarn også kombineret med bomuld og  akryl, som giver det bedste materiale at hækle og strikke i. Bambusgarnet er blevet mere og mere eftertragtet, da det har nogle andre egenskaber end de traditionelle garntyper har i og med, at det er bæredygtigt. Netop på grund af dette, så er bambusgarnet også yderst anvendeligt til allergikere som ikke kan tåle syntetiske fibre eller uld - og sidst men ikke mindst, så er bambusgarnet et naturmateriale, som er antibakterielt og sundt for huden.

God til hverdagen

Bambusgarnet er godt til rigtig mange forskellige hækle- og strikkeprojekter, da det både er slidstærkt og åndbart og derfor egner sig godt til både strømper, trøjer og sjaler. Det mest almindelige er dog at bruge bambusgarnet til strømper, da det ofte er kombineret med akryl garn, som ligeledes er slidstærkt. På denne måde får du det bedste fra to verdener. Men også andre projekter til hjemmet såsom håndklæder, klude og tæpper er optimale valg, hvis man vil bruge bambusgarn. En ting er sikkert - når du bruger bambusgarn, skal du ikke være i tvivl om, at du får et resultat som både er komfortabelt og holdbart.

Hos os får du bambusgarn i skønne farver, som sagtens kan kombineres med andre lige så skønne farver. Du kan også vælge, at bruge vores Järbo Soft Raggi garn, som er flere farver der er sammensat i én garnnøgle. Dette kan være med til at give dine projekter et helt unikt udseende, som ikke mange kan prale af.

Bestil bambusgarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af bambusgarn garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores bambusgarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.         

  

Det siger vores kunder om Bambusgarn

Bitten

Bambusgarn er bare en førsteklasses favorit her hos mig. Det er så blødt og lækkert, både at arbejde med og at bære i form af trøjer, bluser etc. Grunden til den sidste stjerne mangler er at jeg savner stærke farver, da jeg synes de fleste her er bløde farver, jeg elsker farver med knald på

bitten

så lækkert og blødt, meget nemt at strikke med

Bitten

Lækkert og nemt at strikke med, men vær obs på nøglerne ikke er ens, selvom det kommer fra samme parti. Strikkede et nøgle indefra, da jeg gik i gang med nøgle 2 viste det sig, der skulle strikkes udefra for “mønsteret” fortsatte i samme flow

Edith Larsen

super godt garn, øv det er samme pris hos jer som i strikkeforretningerne

Kirsten Andersen

Super dejligt garn til sokker, det er blevet til 5 par til voksne og 2 par til børn .

Inge Abildgaard

Så lækkert til hyggestrømper

Sanne Hasfeldt

Flotte farver - dejligt garn

Jette

Lækkert - lækkert - lækkert blødt garn der holder facon vask efter vask. Til pinde 4 så det går hurtigt. Varmt uden at være for varmt - huden kan ånde.

Martha Brande

Et meget let og utrolig blødt garn

Birte Sørensen

Et fantastisk garn. Resultatet er meget blødt og lækkert. Glæder mig til jeg er færdig med trøjen.

SPAR 17% 6 kr
Populær

Tencel - Go Handmade

40% Tencel, 60% Bambus

29 kr  35 kr

SPAR 22% 7 kr
Populær

Tropik - Järbo

50% Bambus, 25% Bomuld, 25% Akryl

25 kr  32 kr

Populær

Vintage - Go Handmade

70% Uld, 30% Bambus

25 kr

Populær

Soft - Go Handmade

70% Bambus, 23% Bomuld, 7% Akryl

29 kr

Populær

Arezzo Lin - Hjertegarn

29% Hør, 37% bomuld, 34% bambus

29 kr

Populær

Tilda Bamboo - Svarta Fåret

50% bomuld, 50% bambus

29,50 kr

Populær

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester elsatan

58 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv