Mohair

Mohair anses for at være en af de mere luksuriøse fibre og kommer fra Angorageder. Den består af helt tynde og glatte fibre, hvilket gør at den ikke filtre samtidig med, at kvaliteten er stærk, glansfuld og smudsafvisende.    

Mohair er en af de uldtyper som er blevet mere og mere populær, da det kan anvendes til mange forskellige projekter og samtidig er utrolig blød.

Mohair garnets mange egenskaber

Mohair garnet anses ikke for at være en traditionel type garn, da den faktisk er et blandingsprodukt af silke, uld, mohair og polyamid. Grunden til, at man har valgt at blande mohair garn med andre garnprodukter er, at det gør kvaliteten mere slidstærk og holdbart. Mohair garnet er kendt som ´diamanten´ inden for naturlige fibre, da dens glansfulde look er utrolig eftertragtet og stadig bibeholder sit look selv ved farvning. Fibrenes stærke volume gør således, at man kan anvende mohair til en del forskellige projekter. En anden af de helt store egenskaber som mohair garn er i besiddelse af er, at det har en utrolig høj isoleringsevne og er varmeregulerende, men samtidig meget let.  Så hvis du ønsker at give dine strikke- eller hækleprojekter et eksklusivt look, så er det helt klart mohair garn, du skal have fat i, som giver dig muligheden for at gå i krig med mange forskellige projekter.

God til hverdagen

Mohair garn er meget nemt at arbejde med, hvilket gør at resultatet også bliver rigtig fint. De mest populære ting som mange vælger at hækle eller strikke med mohair garn er forskellige beklædningsgenstande såsom cardigans, tynde bluser og sjaler. Mohair garnets lette arbejdsomhed gør det altså nemt for dig at lave forskellige ting til både børn og voksne, som uden tvivl vil gavne enhver som modtager det.

Ligesom med merino ulden, så er det også utrolig vigtigt at følge vaskeanvisningerne nøje når det gælder mohair garn. Som udgangspunkt anbefaler man, at mohair garn håndvaskes ved 30 grader og man bør derfor ikke vaske det i vaskemaskinen. Det er vigtigt at følge disse anvisninger, hvis man ønsker at bevare den oprindelige holdbarhed og struktur.   

Bestil mohair garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af mohairgarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores mohairgarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.     

Det siger vores kunder om Mohair

Elise Gjedde

Mohair og silke, når du virkelig skal forkæles med noget lækkert.

Ditte

Utrolig lækkert mohair garn, og farven jeg købte er dejlig naturlig. Lækkert at arbejde med, med det kan være lidt hårdt for hænderne at garnet er så tyndt, og gør jo også at det tager lidt mere tid end bare lige. Men kan slet ikke forestille mig hvor godt og tilfredsstillende det bliver i sidste ende!

Lene Brink

Fantastisk lækkert, blødt og let garn som er super flot og ekslusivt til bluser,

Sussi

Lækkert garn også som følge tråd ☀️😉🌺

Pia Eriksen

Lækkert, blødt garn som ikke kradser. Vil helt sikkert bruge noget af det alene til tørklæder og ikke kun som effektgarn. 👍🏻😊

Henriette Lind

Rigtig lækkert og blødt garn. Flotte farver

Lene Bjerregaard Larsen

Silk kids giver så fin effekt til at bruge sammen med fks. Lima det får en hue til at se så lækker varm ud .

Charlotte Sander Jensen

Giver en super lækker effekt. Både udseendet og følelsen af et færdigt produkt er så fint!

Kristina Klarskov Larsen

Det er noget fantastisk garn og jeg glæder mig så meget til at hækle i det. 😊

Pia

Lækkert garn at hækle med. Lækker vamset kvalitet👍

SPAR 15% 9 kr
Populær

Kid Silk - Hobbii

70% Kid Mohair, 30% Silke

50 kr  59 kr

SPAR 18% 10 kr
Populær

Super Kid Silk - Mayflower

76 % Mohair, 24 % Silke

45 kr  55 kr

SPAR 17% 10 kr
Populær

Kid Silk - Mayflower

70% Kid Mohair, 30% Silke

49 kr  59 kr

SPAR 41% 70 kr
Populær

Flashy Colors Metallic - Lammy

39% Akryl, 39% Polyamid, 19% Mohair, 3% Metallic

99 kr  169 kr

SPAR 38% 75 kr
Populær

Flashy Colors - Lammy

40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

125 kr  200 kr

Populær

Kid Silk - Drops

75% Mohair, 25% Silke

43 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv