Tunesisk hækling

Tunesisk hækling/hakning er en gammel håndarbejdsteknik, der kan betegnes som en blanding mellem hækling og strik. Hos Hobbii.dk forhandler vi alt, hvad du har brug for, hvis du ønsker at kaste dig ud i denne spændende form for hækling. I vores sortiment finder du blandt andet tunesiske hæklenåle og opskriftsbøger og kataloger på tunesisk hækling.

Er du nybegynder inden for hækling og strik?

Så er tunesisk hækling et godt sted at starte. Tunesisk hækling/hakning har nemlig mange fordele fremfor almindelig hækling og strik. Det er let at lære teknikken, arbejdet vokser hurtigt og der er ingen masker, der kan løbe undervejs. Derudover kan du nemt lave et utal af flotte mønstre ved blot at bruge et nøgle garn og en hakkenål (tunesisk hæklenål).

Mange muligheder med tunesisk hækling

Tunesisk hækling kan anvendes til mange forskellige projekter. Du kan blandt andet bruge metoden, hvis du ønsker at hækle et tørklæde, tæppe, pudebetræk eller en lækker strik til de kolde måneder. I mange tilfælde kan du anvende det samme garn til tunesisk hækling, som du normalt ville anvende til strikke og hækleopskrifter. Det er dog vigtigt, at du investerer i en tunesisk hæklenål, for at du opnår det bedste resultat.

Køb produkterne på vores webshop

Vil du gerne prøve tunesisk hækling? Så find de produkter, du ønsker på vores webshop, og få dem leveret på din hjemmeadresse senest tre hverdage efter din bestilling er gennemført. Er du i tvivl om, hvilke typer garn der kan anvendes, eller hvilke hæklenåle, du kan anvende? Så svarer vores kundeservice dig gerne på dine spørgsmål på telefon 31 86 33 57 eller e-mail kundeservice@hobbii.dk. 
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv