Tunesisk hækling

Tunesisk hækling/hakning er en gammel håndarbejdsteknik, der kan betegnes som en blanding mellem hækling og strik. Hos Hobbii.dk forhandler vi alt, hvad du har brug for, hvis du ønsker at kaste dig ud i denne spændende form for hækling. I vores sortiment finder du blandt andet tunesiske hæklenåle og opskriftsbøger og kataloger på tunesisk hækling.

Er du nybegynder inden for hækling og strik?

Så er tunesisk hækling et godt sted at starte. Tunesisk hækling/hakning har nemlig mange fordele fremfor almindelig hækling og strik. Det er let at lære teknikken, arbejdet vokser hurtigt og der er ingen masker, der kan løbe undervejs. Derudover kan du nemt lave et utal af flotte mønstre ved blot at bruge et nøgle garn og en hakkenål (tunesisk hæklenål).

Mange muligheder med tunesisk hækling

Tunesisk hækling kan anvendes til mange forskellige projekter. Du kan blandt andet bruge metoden, hvis du ønsker at hækle et tørklæde, tæppe, pudebetræk eller en lækker strik til de kolde måneder. I mange tilfælde kan du anvende det samme garn til tunesisk hækling, som du normalt ville anvende til strikke og hækleopskrifter. Det er dog vigtigt, at du investerer i en tunesisk hæklenål, for at du opnår det bedste resultat.

Bestil hæklenåle til tunesisk hækling online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af hæklenåle. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv