Polyester

Polyestergarn er et meget populært og anvendelig garn til både strikke- og hækleprojekter. Det er slidstærkt, elastisk og ikke mindst miljøvenligt og bæredygtigt.

Polyestergarn er et garn, som er utrolig anvendeligt til mange forskellige hverdagsprojekter. Dette gør sig først og fremmest gældende fordi det er nemt at pleje og vedligeholde. De garner som vi kan tilbyde, som enten er 100 % polyester eller blot indeholder polyester er alle garner, som egner sig super godt til hverdagsprojekter, såsom tæpper, bamser eller beklædningsprojekter som cardigans, huer eller sweatre. Eksempelvis bruges polyester ofte sammen med bomuld, da det giver tøj en ekstra slidstyrke og holdbarhed.

Derudover er polyestergarn også et garn, som man kan holde ud at arbejde med i længere tid. Det er ikke hårdt at hverken strikke eller hækle af, så selvom du har haft en lang dag, så kan du roligt sætte dig ned en hverdagsaften og gå i gang med dit næste projekt uden at det kræver for mange kræfter.

De mange fordele ved polyester

Udover at polyester er slidstærkt og ikke mindst elastisk, så er det også utrolig åndbart, hvilket gør det yderst velegnet til babytøj. Dette er i stor kontrast til andre syntetiske fibre, hvor åndbarheden ikke er lige så høj. Hvis man vil være sikker på at få et garn som holder godt på pasformen, så vil den optimale blanding være bomuld og polyester, da dette ikke mindst er en blanding som har en nedsat krøltendens og kan tåle maskinvask.

Hvis du er en af dem som ofte døjer med allergi gener, så er polyester garn et rigtig godt valg for dig, da disse fibre ikke irriterer din hud og dermed er særdeles velegnet til personer med sensitiv hud.  

Bestil polyestergarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af polyestergarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Polyester

Pia Husted

Absolut fantastisk flot kvalitetsgarn, har lavet mange ting med den i forskellige farver. Min favorit er, 💀 sjalet hæklet i sort med grøn polyester tråd, wauv 😊

Birgit

vildt dejligt garn og de ting jeg har lavet er dejligt at vaske sig med det er ikke så slemt at vaske sig med men en baby må man ikke bruge det til der er det for hårt :-) men os voksne kan godt bruge det <3 <3

Vivi Bang jensen

Det skal prøves, nemt at arbejde med og resultaterne er sjove og virkelig brugbare. Svampe til håndvaske, rensning af nye kartofler, Skrub af ben, vask af gryder og køkkenvasken.

Mette

Super nemt at arbejde med, og fik lavet nogle grydesvampe og en vaskepuf. Det krasser end del når man arbejder med det, så holdt nogle pauser ind i mellem.

Christina

Super sjovt og spændende at arbejde med! Det kan dog være lidt svært at se maskerne, så man skal føle sig lidt frem ;-)

Tove Krøll

Helt fantastisk garn. Nemt at ar bejde med, har bl.a. hæklet små vaskeklude, som er helt fantastisk i badet.

Anja

Elsker dette garn, har lavet vaskehandsker til børn/ svigerdøtre og de elsker dem ligesom jeg.

Merete Pihl Skouby

Skønt at arbejde med kan næsten ikke holde op med de gode ting man kan lave skure , vaske mm

Inge

Nem at arbejde med, meget holdbart ved brug og holder formen efter mange vaske i maskinen

Lissi Katharine

Fantastisk garn, og effektive produkter hæklet af det, svampe, badehandske m.m.

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

35 kr
SPAR 10%

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

26 kr  29 kr
SPAR 33%

Soft Raggi 100g - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

39 kr  58 kr
SPAR 27%

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Genanvendt bomuld, 7% Polyester

65 kr  89 kr
SPAR 33%

Cot'n Shine - Bumbo

97% Bomuld, 3% Polyester

16 kr  24 kr
SPAR 14%

Comfy Velour 200g - Mayflower

100% Micro Polyester

85 kr  99 kr

Curly - Go Handmade

59% Polyester, 12% Nylon, 29% Akryl

39 kr

Fur Lux - Go Handmade

100% Polyester

45 kr

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskose, 20% Polyester

59 kr
SPAR 31%

Soft Raggi - Wonderbag - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

179 kr  259 kr

Bumbo Air - Bumbo

70% Akryl, 22% Polyester, 8% Uld

45 kr

Broderigarn 6-pak - Go Handmade

100 % Polyester

25 kr
SPAR 21%

Comfy Print - Mayflower

100% mikropolyester

99 kr  125 kr

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskose, 35% Polyester

55 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv