Polyester

Polyestergarn er et meget populært og anvendelig garn til både strikke- og hækleprojekter. Det er slidstærkt, elastisk og ikke mindst miljøvenligt og bæredygtigt.

God til hverdagen

Polyestergarn er et garn, som er utrolig anvendeligt til mange forskellige hverdagsprojekter. Dette gør sig først og fremmest gældende fordi det er nemt at pleje og vedligeholde. De garner som vi kan tilbyde, som enten er 100 % polyester eller blot indeholder polyester er alle garner, som egner sig super godt til hverdagsprojekter, såsom tæpper, bamser eller beklædningsprojekter som cardigans, huer eller sweatre. Eksempelvis bruges polyester ofte sammen med bomuld, da det giver tøj en ekstra slidstyrke og holdbarhed.

Derudover er polyestergarn også et garn, som man kan holde ud at arbejde med i længere tid. Det er ikke hårdt at hverken strikke eller hækle af, så selvom du har haft en lang dag, så kan du roligt sætte dig ned en hverdagsaften og gå i gang med dit næste projekt uden at det kræver for mange kræfter.

De mange fordele ved polyester

Udover at polyester er slidstærkt og ikke mindst elastisk, så er det også utrolig åndbart, hvilket gør det yderst velegnet til babytøj. Dette er i stor kontrast til andre syntetiske fibre, hvor åndbarheden ikke er lige så høj. Hvis man vil være sikker på at få et garn som holder godt på pasformen, så vil den optimale blanding være bomuld og polyester, da dette ikke mindst er en blanding som har en nedsat krøltendens og kan tåle maskinvask.

Hvis du er en af dem som ofte døjer med allergi gener, så er polyester garn et rigtig godt valg for dig, da disse fibre ikke irriterer din hud og dermed er særdeles velegnet til personer med sensitiv hud.  

Bestil polyestergarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af polyestergarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores polyestergarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

Det siger vores kunder om Polyester

Pia Husted

Absolut fantastisk flot kvalitetsgarn, har lavet mange ting med den i forskellige farver. Min favorit er, 💀 sjalet hæklet i sort med grøn polyester tråd, wauv 😊

bitten

så lækkert og blødt, meget nemt at strikke med

Bitten

Lækkert og nemt at strikke med, men vær obs på nøglerne ikke er ens, selvom det kommer fra samme parti. Strikkede et nøgle indefra, da jeg gik i gang med nøgle 2 viste det sig, der skulle strikkes udefra for “mønsteret” fortsatte i samme flow

Edith Larsen

super godt garn, øv det er samme pris hos jer som i strikkeforretningerne

Kirsten Andersen

Super dejligt garn til sokker, det er blevet til 5 par til voksne og 2 par til børn .

Inge Abildgaard

Så lækkert til hyggestrømper

Sanne Hasfeldt

Flotte farver - dejligt garn

Regitze Larssen

Som hækle nybegynder, er dette garn virkelig supert at arbejde med, og så gør det jo ik noget at det også er super pænt at se på imens man arbejder med det 🤩

Sanne F. Nielsen

Ærgerligt at dette garn udgår. Det er virkelig en fornøjelse at strikke med dette kvalitetsgarn. Jeg har strikket flere sjaler med det garn På p nr. 4 Ville sådan have ønsket, at det i stedet for kom i mange flere farver - det ville have været så skønt.

Line

Virkelig lækkert garn at arbejde med. Er ny i det med at strikke, men garnet glider ubesværet over pindene, og reflekstråden giver en flot effekt, uden at gøre garnet træls at arbejde med! Synd at det udgår!

SPAR 45% 40 kr
Populær

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Genanvendt bomuld, 7% Polyester

49 kr  89 kr

Populær

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

29 kr

SPAR 10% 3 kr
Populær

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

26 kr  29 kr

SPAR 33% 8 kr
Populær

Cot'n Shine - Bumbo

97% Bomuld, 3% Polyester

16 kr  24 kr

Populær

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

119 kr

SPAR 14% 14 kr
Populær

Comfy Velour 200g - Mayflower

100% Micro Polyester

85 kr  99 kr

Populær

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester elsatan

58 kr

Populær

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskose, 35% Polyester

55 kr

Populær

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskose, 20% Polyester

59 kr

SPAR 34% 51 kr
Populær

Magic Suede - Yarns4Fashion

100% Micro Polyester

99 kr  150 kr

Populær

Broderigarn 6-pak - Go Handmade

100 % Polyester

25 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv