Polyester

Polyestergarn er et meget populært og anvendelig garn til både strikke- og hækleprojekter. Det er slidstærkt, elastisk og ikke mindst miljøvenligt og bæredygtigt.

Polyestergarn er et garn, som er utrolig anvendeligt til mange forskellige hverdagsprojekter. Dette gør sig først og fremmest gældende fordi det er nemt at pleje og vedligeholde. De garner som vi kan tilbyde, som enten er 100 % polyester eller blot indeholder polyester er alle garner, som egner sig super godt til hverdagsprojekter, såsom tæpper, bamser eller beklædningsprojekter som cardigans, huer eller sweatre. Eksempelvis bruges polyester ofte sammen med bomuld, da det giver tøj en ekstra slidstyrke og holdbarhed.

Derudover er polyestergarn også et garn, som man kan holde ud at arbejde med i længere tid. Det er ikke hårdt at hverken strikke eller hækle af, så selvom du har haft en lang dag, så kan du roligt sætte dig ned en hverdagsaften og gå i gang med dit næste projekt uden at det kræver for mange kræfter.

De mange fordele ved polyester

Udover at polyester er slidstærkt og ikke mindst elastisk, så er det også utrolig åndbart, hvilket gør det yderst velegnet til babytøj. Dette er i stor kontrast til andre syntetiske fibre, hvor åndbarheden ikke er lige så høj. Hvis man vil være sikker på at få et garn som holder godt på pasformen, så vil den optimale blanding være bomuld og polyester, da dette ikke mindst er en blanding som har en nedsat krøltendens og kan tåle maskinvask.

Hvis du er en af dem som ofte døjer med allergi gener, så er polyester garn et rigtig godt valg for dig, da disse fibre ikke irriterer din hud og dermed er særdeles velegnet til personer med sensitiv hud.  

Bestil polyestergarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af polyestergarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Polyester

Pia Husted

Absolut fantastisk flot kvalitetsgarn, har lavet mange ting med den i forskellige farver. Min favorit er, 💀 sjalet hæklet i sort med grøn polyester tråd, wauv 😊

Marianne Sørensen

Boheme Velvet er det mest bløde og lækre garn ⭐️ Jeg har strikket bamser og babytøj og jeg nyder virkelig at lave noget med det garn⭐️ Der er også så mange flotte farver at det er svært at beslutte sig ⭐️ Så derfor den bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Else K Johansen

Dejligt og flot garn og rart at hækle med..

Anna

Blødeste garn til minpude i fletmønster.

Mette Nielsen

Det skønneste garn til min pude

Bitten

Lækkert og nemt at strikke med, men vær obs på nøglerne ikke er ens, selvom det kommer fra samme parti. Strikkede et nøgle indefra, da jeg gik i gang med nøgle 2 viste det sig, der skulle strikkes udefra for “mønsteret” fortsatte i samme flow

Majbrit Burghardt

Super dejligt garn, nemt at strikke med, helle familien er begejstret når farmor strikker sokker :-), og de er dejlig slidstærke. Det er bar ærgerligt at dette skønne produkt skal være så dyrt .

Kirsten Andersen

Super dejligt garn til sokker, det er blevet til 5 par til voksne og 2 par til børn .

Edith Larsen

super godt garn, øv det er samme pris hos jer som i strikkeforretningerne

bitten

så lækkert og blødt, meget nemt at strikke med

SPAR 26%

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

26 kr  35 kr

Fur Lux - Go Handmade

100% Polyester

45 kr
SPAR 31%
Nyhed

Wolong - World of Yarn

63% Akryl, 30% Bambus, 7% Polyester

45 kr  65 kr

Curly - Go Handmade

59% Polyester, 12% Nylon, 29% Akryl

39 kr
SPAR 14%

Comfy Velour 200g - Mayflower

100% Micro Polyester

85 kr  99 kr
SPAR 33%

Cot'n Shine - Bumbo

97% Bomuld, 3% Polyester

16 kr  24 kr
SPAR 30%

Soft Raggi - Wonderbag - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

181,30 kr  259 kr

Broderigarn 6-pak - Go Handmade

100 % Polyester

25 kr

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskose, 20% Polyester

59 kr

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskose, 35% Polyester

55 kr
SPAR 27%

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Genanvendt bomuld, 7% Polyester

65 kr  89 kr

Soft Raggi 100g - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester Elastan

58 kr

Bumbo Air - Bumbo

70% Akryl, 22% Polyester, 8% Uld

45 kr
Nyhed

Wolong Color Bag - World of Yarn

63% Akryl, 30% Bambus, 7% Polyester

325 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv