Polyester

Polyestergarn er et meget populært og anvendelig garn til både strikke- og hækleprojekter. Det er slidstærkt, elastisk og ikke mindst miljøvenligt og bæredygtigt.

God til hverdagen

Polyestergarn er et garn, som er utrolig anvendeligt til mange forskellige hverdagsprojekter. Dette gør sig først og fremmest gældende fordi det er nemt at pleje og vedligeholde. De garner som vi kan tilbyde, som enten er 100 % polyester eller blot indeholder polyester er alle garner, som egner sig super godt til hverdagsprojekter, såsom tæpper, bamser eller beklædningsprojekter som cardigans, huer eller sweatre. Eksempelvis bruges polyester ofte sammen med bomuld, da det giver tøj en ekstra slidstyrke og holdbarhed.

Derudover er polyestergarn også et garn, som man kan holde ud at arbejde med i længere tid. Det er ikke hårdt at hverken strikke eller hækle af, så selvom du har haft en lang dag, så kan du roligt sætte dig ned en hverdagsaften og gå i gang med dit næste projekt uden at det kræver for mange kræfter.

De mange fordele ved polyester

Udover at polyester er slidstærkt og ikke mindst elastisk, så er det også utrolig åndbart, hvilket gør det yderst velegnet til babytøj. Dette er i stor kontrast til andre syntetiske fibre, hvor åndbarheden ikke er lige så høj. Hvis man vil være sikker på at få et garn som holder godt på pasformen, så vil den optimale blanding være bomuld og polyester, da dette ikke mindst er en blanding som har en nedsat krøltendens og kan tåle maskinvask.

Hvis du er en af dem som ofte døjer med allergi gener, så er polyester garn et rigtig godt valg for dig, da disse fibre ikke irriterer din hud og dermed er særdeles velegnet til personer med sensitiv hud.  

Bestil polyestergarn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af polyestergarn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores polyestergarn eller mangler hjælp til at bestille. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf.nr. 31 86 33 57 eller maile til kundeservice@hobbii.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os.

SPAR 40% 10 kr
Populær

Broderigarn 6-pak - Go Handmade

100 % Polyester

15 kr  25 kr

SPAR 14% 14 kr
Populær

Comfy Velour 200g - Mayflower

100% Micro Polyester

85 kr  99 kr

Populær

Cot'n Shine - Bumbo

97% Bomuld, 3% Polyester

24 kr

Populær

Cotton Light - Drops

50% Bomuld, 50% Polyester

12 kr

Populær

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

29 kr

Populær

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskose, 35% Polyester

55 kr

SPAR 22% 20 kr
Populær

Luxus Macaroni - Hobbii

93% Genanvendt bomuld, 7% Polyester

69 kr  89 kr

Populær

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskose, 20% Polyester

59 kr

Populær

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambus, 5% Polyester elsatan

58 kr

Populær

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

29 kr

SPAR 34% 50 kr
Populær

Magic Suede - Yarns4Fashion

100% Micro Polyester

99 kr  149 kr

SPAR 17% 20 kr
Populær

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

99 kr  119 kr

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv