SPAR 0% 0 Populær

KnitPro

Nova Cubics Rundpinde | Længde: 80cm / Tykkelse: 6,5mm

49 kr  49 kr


Vælg længde / tykkelse

Firkantede strikkepinde som disse Nova Cubics rundpinde er ideelle for alle strikkere, da de er nemme at holde på og giver mindre træthed i hånd og fingre. Af samme årsag er de også ganske anbefalelsesværdige, hvis man har gigt eller svage håndled.

Med Nova Cubics serien får du det bedste fra begge verdener: styrken og den glatte overflade fra messingen, samt den firkantede form, der gør strikkepindene lette at holde på.

Rundpindene findes i hele fem forskellige længder: 40, 60, 80, 100 og 120 cm, og i størrelser fra 2,5-8 mm, så du burde uden problemer kunne finde lige den rundpind, du står og mangler.


Marianne Nielsen

Har strikket i mange år men først nu strikker jeg jævnt og glat. Efter at have skiftet alle mine strikkepinde til NOVA CUBICS RUNDPINDE, er jeg en glad strikker som Ikke længere har ondt i hænderne pga faconen på pindene og at jeg udelukkende strikker på rundpinde gør, at skuldrene er afslappede også.
Jeg har næsten udelukkende har metal NOVA CUBICS RUNDPINDE, efter at have knækket flere i træ, og kan ikke se mig vende tilbage.
Spidserne og pindene er perfekte til mig og min strikkestil.


Jane Barslev

Er vild med mine firkantede rundpinde, lækre at strikke med, ingen overgang fra wiren og til pinden, dejlige spidse , kan varmt anbefales.


Jane barslev

De bedste rundpinde jeg har.
Har snart skiftet alle str og længder ud😊


Jane Barslev

De bedste rundpinde.
Har snart skiftet alle str. Og L ud


Ulla Rønnov Johansen

De bedste pinde både i rundpinde og strømpe pinde


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv