⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   I ❤️ YARN UDSALG   Spar op til 57%

KnitPro

Symfonie Hæklenålesæt - Dobbelt

3 - 8 mm

Spar 406,50 kr. 406,50 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Med dette hæklenålesæt får du flotte og stærke hæklenåle fra KnitPro’s multifarvede Symfonie-serie.

Hæklenålene er designet ‘af hæklere for hæklere’, og er derfor både letanvendelige, komfortable og smukke at se på. De er fremstillet i birketræ, og lamineret og bejdset helt specielt, så de får deres flotte overflade.

Sættet indeholder 5 hæklenåle - men da hæklenålene har en krog i begge ender får du altså to i én: to forskellige størrelser på samme hæklenål.

Sættet indeholder de følgende størrelser: 3/3.5, 4/4.5, 5/5.5, 6/6.5 og 7/8 mm. Hæklenålene bliver leveret i et gennemsigtigt plastetui, der gør det nemt at holde orden i de forskellige størrelser.

Solveig

Er rigtigt glad for mine Knitpro håklenæle. Smart med dobbelte hæklenåle. De fylder ikke meget i tasken. Uansæt garntype glider garnet godt på nålene. Hæklenålene ligger godt i min hånd og jeg kan hækle længe ad gangen. Jeg synes Knitpro Symfonie både hæklenåle og strikkepinder har et unikt fantastisk farvespil.


Pil

Jeg køber altid dem med træ. De er bedre end dem med metal, fordi de er mere spidse og ikke glider for meget.


Kirsten

De er lækre at hækle med😊


Kia

Jeg ville så gerne elske dem. De er lette at arbejde med og ligger godt i hånden, men de kunne godt være længere. Krogen i den modsatte ende jager hele tiden ind i hånden imens man arbejder, og så er det utrolig synd at størrelsen på krogen er printet på der hvor man ligger tommelfingeren, så det bliver slidt af


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv