Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Klik her >>

Hobbii

Ribbon

Super Bulky 100% Bomuld

Spar 100 kr. 100 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  250 g
 • Løbelængde:
  125 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  10 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 10 m x 13 p
 • Anbefalet hæklenål:
  12 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 7 m x 9 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask ved maks 30°C / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiiribbon

Ribbon er vores eget dejlige båndgarn, som i mange år har været en superpopulær, fast del af vores sortiment. Garnet produceres af ren bomuld i en høj kvalitet og laves specielt til Hobbii. Det består af en flad, strikket tube, som giver et flot udtryk, når det hækles eller strikkes.

En del båndgarner laves på blandede kvaliteter eller af overskudsmaterialer. Vores Ribbon er lavet på 100% bomuld og giver en helt anden oplevelse at arbejde med. Vi har lagt stor omhu i at finde det perfekte båndgarn i rene naturmaterialer. Det skal have en god balance, hvis garnet skal være tilpas blødt at arbejde med, men samtidig have nok fylde og fasthed, som kan give formstabilitet. 

Ribbon er slidstærk og nem at arbejde med. Den kan bruges til et utal af projekter indenfor interiør, såsom tasker, tæpper, puder, kurve, grydelapper og meget, meget mere. Værsgo' at drøm dig væk i de mange smukke farver, som er skabt til at inspirere.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (103)

Signe

Mit foretrukket Ribbon garn, det dejlig blødt at arbejde med og samtidig holder det formen på kurve rigtig flot.
Jeg har lavet kurve til puslebord, brødkurve og opbevarings kurve i dette garn. Bliver virkelig nogle flotte produkter man kan bruge i alle rum.

Start med lav en hækle prøve for finde ud af hvilken hækle nål, der passer bedst til dig. Jeg bruger selv str. 5 da det der jeg får det bedste resultat.


Maja

Ribbon er blevet et af mine absolutte yndlingsgarner.
Jeg lavede en kurv i det og kunne hurtigt mærke, at jeg kommer til at lave mange flere projekter til huset med det garn.
Det er super nemt at arbejde med, dejlig blødt, formfast og ekstremt alsidigt! Og det store farveudvalg gør det kun endnu bedre.
Hvis jeg kunne give det mere end fem stjerner, gjorde jeg det gerne. Jeg kan ikke anbefale Ribbon nok!


Trine

Så lækkert ribbon garn... jeg har længe ville prøve det og da jeg tilfældigvis kom forbi en af jeres butikker tænkte jeg at det var nu... det blev til en super flot brødkurv som har gjordt at jeg nu skal igang med nogen flere d dette garn giver så flot et udseende især i forhold til det alm stofgarn jeg har brugt før.
Det er dog lidt hårdt at hækle i, men jeg hækler også stramt


Anette

Så prøver jeg igen. Dette fantastiske lækre suverænt bedste ribbon der eksisterer er helt igennem det bedste til utallige fantastiske projekter ud i hobby verdenen. Den er lækker skøn og ergonomisk god at arbejde med og i. Jeg er totalt ude i hampen når jeg går igang med mine syslerier i Ribbon. Man bliver så fordybet at jublen ingen ende vil tage. Tommel op for denne skønne Ribbon


Mathilde

Ribbon fra Hobbii er efter min mening det bedste stofgarn der er på markedet pt. Det er lækkert at hækle i, holder faconen når projektet er færdighæklet og farverne er meget flotte. Jeg bruger ALTID dette garn når jeg skal hækle i stofgarn, og jeg kan ikke lade være med at anbefale det vidt og bredt til andre der skal bruge denne type garn. En sikker vinder i mine øjne!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv