KnitPro

Nova Cubics Rundpind

SPAR Fra 61 kr. Fra 61 kr.

Levering 2-4 dage

Fragt fra 35 kr. / Gratis over 549 kr.

Firkantede strikkepinde som disse Nova Cubics rundpinde er ideelle for alle strikkere, da de er nemme at holde på og giver mindre træthed i hånd og fingre. Af samme årsag er de også ganske anbefalelsesværdige, hvis man har gigt eller svage håndled.

Med Nova Cubics serien får du det bedste fra begge verdener: styrken og den glatte overflade fra messingen, samt den firkantede form, der gør strikkepindene lette at holde på.

Rundpindene findes i hele fem forskellige længder: 40, 60, 80, 100 og 120 cm, og i størrelser fra 2,5-8 mm, så du burde uden problemer kunne finde lige den rundpind, du står og mangler.


Marianne Nielsen

Har strikket i mange år men først nu strikker jeg jævnt og glat. Efter at have skiftet alle mine strikkepinde til NOVA CUBICS RUNDPINDE, er jeg en glad strikker som Ikke længere har ondt i hænderne pga faconen på pindene og at jeg udelukkende strikker på rundpinde gør, at skuldrene er afslappede også.
Jeg har næsten udelukkende har metal NOVA CUBICS RUNDPINDE, efter at have knækket flere i træ, og kan ikke se mig vende tilbage.
Spidserne og pindene er perfekte til mig og min strikkestil.


Marianne Nielsen

Simpelthen de bedste strikkepinde for mine slidte hænder.
Strikket glider som det skal, og pindene er tilpas spidse til at få hele tråden med, selv i løst garn.
Og på rundpinde er skuldrene også afslappede.
Inden længe er alle mine pinde skiftet ud til disse firkantede, glatte og afslappende pinde.
Prøv dem, siger jeg bare...


Marianne Nielsen

Fantastiske rundpinde.
Maskerne glider let af pinden og uanset om jeg bruger pinden til magic loop eller som normal pind, så gør den let firkantede facon at mine hænder ikke er nær så ømme efter nogle timer med strikketøjet.
Og at strikke på rundpind skåner skuldrene, så "What's not to like..." :-)


Sally Zane

Så lækker at holde ved, selv i små str. og selvom de holder godt på garnet så det ikke glider af ved et uheld, så glider det lige tilpas. Kan varmt anbefales, jeg er selv knitPro fan og de her er nu blandt mine favoritter 😀


C. E. Nagel.

Den bedste rundpind jeg nogen sinde har strikket med. Har slidgigt i mine hænder, og det var virkelig en kæmpe lettelse at strikke med disse firkantede pinde.
Og hvilke service at modtage dem på bare et døgn.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv