SPAR 20%

Detaljer om garnet

Kategori Efterårsudsalg
Brand We Love Yarn
Indhold 100% Akryl
Vægt 50g
Længde ca. 150 m
Anbefalede pinde 4 - 4.5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 19 m x 28 p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Maskinvask 40°C
Hashtag #hobbiiclassicacrylic

We Love Yarn

Classic Acrylic - Poser á 10 nøgler

Light100% Akryl

Vælg farve:

Denne garnpakke består af 10 nøgler We Love Yarn-akryl.

Et blødt, simpelt og UHØRT billigt akrylgarn i mange skønne farver! Der er ikke noget, der kradser i dette garn, som holder sig pænt og holder faconen efter vask. Anvendelsesmulighederne er mange; brug det til sweaters, cardigans, halstørklæder og huer som føles lækkert blødt mod huden, eller strik eller hækl et blødt, lunt tæppe.
Det er godt og super praktisk i brug, da det kan maskinvaskes på 40 grader, og derfor fx er meget velegnet til børnetøj, eller til strik der bare skal kunne holde til lidt af hvert når det kommer til vask.
Vi er vilde med de forrygende farver, der er noget for enhver smag og de kan med fordel sættes sammen, fx i mønsterstrik.

Vil du synes det var sjovt at få 8 nøgler garn i et kæmpe garnnøgle? Så tjek da lige vores Mega Ball ud, som er samme garnkvalitet, men hele 400 g (hvilket svarer til hele 8 nøgler) i ét enkelt nøgle.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

ELSE

Perfekt garn til at strikke i, er ved at strikke en cardigan til min datter. Den blir bare så sød.Garnet findes i så mange flotte farver så det er svært ikke at bestille noget, plus det at det rækker langt og det bliver flot når det er strikket. Tak for et skønt garn.


HANNE ALICE PEDERSEN

Dejligt garn.....Det strækker langt...er dejligt at arbejde med....farven er rigtig god og svarer til der vises på hjemmesiden...og prisen fantastisk..
Plus....meget hurtig levering


Winnie Nagel

Jeg er virkelig positivt overrasket over dette garn. Det er lækkert at arbejde med, super blødt og giver et flot resultat. Jeg hækler et corner to corner tæppe på pind 5.


Inge

Flot garn til den pris. Har købt en hel del farver som bliver til mange sweatre og trøjer til børnebørnene. Deres forældre er glade, det kan komme i vaskemaskinen 👍


Nanne

Man kan få meget ud af pakken med dette lækre garn. Jeg har indtil videre strikket en bluse og 2 huer og har stadig 3 og 3/4 nøgler tilbage.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Efterårsudsalg
Brand We Love Yarn
Indhold 100% Akryl
Vægt 50g
Længde ca. 150 m
Anbefalede pinde 4 - 4.5 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 19 m x 28 p
Garngruppe Light
Vaskeanvisning Maskinvask 40°C
Hashtag #hobbiiclassicacrylic

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv