SPAR 50%

Turbine

Strik til hjemmet

En bog fyldt med stilfulde, moderne projekter i strik til hjemmet.
Bogen "Strik til hjemmet" indeholder accessories i strik til det moderne hjem – blandt andet smukke pudebetræk med tekstur, hyggelige tæpper og plaider, betræk til stole og skamler, fine duge og bordskånere, wall hangings og meget mere. Bliv inspireret til at indrette dit hjem med eget strik – og få inspiration til selv at komme i gang med at designe ved hjælpe af Ruth Cross´ gode råd.

Ruth Cross startede sin eget strikkefirma i 2004. Hun er uddannet på universitetet i Brighton i både business og Fashion Textiles Design.

Sideantal: 143 sider
Forfatter: Ruth Cross
ISBN: 9788740615951
Udgivet: 12-10-2017

Julie

Jeg er meget begejstret for al den inspiration der er at hente i bogen. Der er mange gode idéer, og forfatteren lægger op til, at man selv tænker videre og tilpasser sit strik, og det kan jeg virkelig godt lide.
Det er samtidig en behagelig bog at læse, selvom hun lyder lige lovlig amerikansk efter min mening (forstået på den måde, at hun tror, strikning centrerer sig om hende, og at hendes måde er meget bedre end alle vores andres måder), idéerne og tankerne og inspirationen er jo gode alligevel.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv