KnitPro

Bamboo Rundpind

Vælg Længde / Tykkelse

Rundpinde af det fineste japanske bambus, der er en fryd at strikke med. 

Kabeloverganene er glatte, så maskerne glider ubesværet henover pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Kabelovergangene er belagt med 24 karat guld for et lækkert, eksklusivt look. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Bambus er kendt for at være et både stærkt og let materiale. Denne lette vægt sikrer, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre. 

Pindene er et rigtig godt valg for nybegyndere, da pinde i bambus er nemme at holde på og giver en god kontrol.


Hanne Mikkelsen

Tak for jeres hurtighed mht. afsendelse :-) jeg bestilte den ene dag og havde rundpinden den næste... jeg havde brug for den ekstra lange rundpind til et tæppe-projekt, der var ved, at blive lige tungt nok til min alm. rundpind. Og jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fandt ud at, at de faktisk kunne fås i en længde op til 150 cm! Selve rundpinden er robust og kan holde til, at alle de mange masker bliver skubbet frem og tilbage... Alt i alt : jeg er tilfreds :-)


Margrethe

Jeg har prøvet mange forskellige typer pinde, men efterhånden har jeg fået samlet så mange bambus pinde, at jeg ikke gider bruge andre typer..


Linda Baun

Tak for en hurtig levring 😊 kan kun bruge bambus pinde og er glad for at de nu også fås i rundpinde og tak for god service 🌺


Pia Martinus

Det er de bedste pinde jeg har strikket med .min gigt mærkes slet ikke med dem 👍


ann kate nyberg

hej det er altid dejlig handle hos jer . god betjening får man også


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv