KnitPro

Basix Birch Rundpinde

Fra 27 kr  Fra 27 kr

Vælg Længde / Tykkelse

Rundpinde i birketræ fra KnitPro’s Basix Birch-serie. Pindene fremhæver træets naturlige egenskaber og styrke, og har den flotte, lyse farve fra birketræet. Kabelovergangene er glatte, så maskerne glider ubesværet henover pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Birketræspindene er ideelle til tykkere garn, da de glider nemt gennem maskerne uden at trevle garnet. Rundpindene fås i hele seks forskellige længder: 40, 60, 80, 100, 120 og 150 cm, og i størrelser fra 4-25 mm, så der er pinde til ethvert projekt.

Det behagelige naturmateriale gør, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i flere timer uden ømhed i hænder og fingre.


Hanne Ingemann Olsen

Supergode pinde. De er laminerede så maskerne glider let og så er spidsen helt spids på selv en p 6,5. De er et prisvenligt alternativ til de langt dyrere Harmony Wood og lige så gode. Faktisk kan man også bedre se maskerne på en ensfarvet pind. Dem vil jeg have i strikkekurven fremover sammen med Nova😀


Karen Keis Hansen

Super gode at strikke på. Dog ville jeg gerne have at den på 40 cm havde haft et længere pindestykke da jeg har slidgigt i mine fingre, så pindestykket er for kort til at holde på. Det er jo for dyrt at sende den retur og få den byttet til en ærmepind i et andet mærke.


Anneline Nielsen

Super gode pinde og en god længde på rundpinde da jeg havde en del stofgarn som skulle bruges til et tæppe i badeværelset


Bettina Mortensen

Fantastiske pinde hvor maskerne glider ubesværet, et kæmpe plus er selvfølgelig den forbrugervenlige pris ;-)


Pernille Bruhn

Virkelig gode pinde. Maskerne glider rigtigt nemt og de er meget behagelige at strikke med,


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv