Prym

Garnspiralholder

Denne garnspiralholder er enormt effektiv når du arbejder med flerfarvestrik, da den gør det nemt at holde styr på de to farver.

Strikker du med 2 tråde som ved mønsterstrik - fair isle, så er denne garnspiral et super hjælpemiddel. 

 

 

Susan Meliha

Garnspiralholderen er perfekt til flerfarvestrik/hækling og fungerer fint. Man skal lige finde ud af og bruge den. Den er behagelig og have på, men lidt for stor til mine fingre. En guide til at sætte garn på ville have være fint. Måtte finde fra youtube.


Louise

Er ny strikker og helt ny i mønster strik med to farve garn på samme tid denne hjælper virkelig meget med at holdt styr på de to tråde og den er virkelig behagelig at have på fingeren i lang tid


Charlotte S Joelsen

Jeg synes garnspiralen er rigtige go, da jeg har nogen gang en pegefinger som er øm når jeg har kom til at hækle lidt for hårdt, den kan jeg varm anbefale ;-)


Majbritt

Efter lidt tilvænning fungerer spiralen rigtig godt. Det går noget hurtigere end før, hvor jeg brugte en del tid på at holde styr på garnfarverne
Karina Gørtz Christiansen

Når først garnet er monteret på den, så sidder det som det skal og forhindre øm pegefinger og stramt garn - den er perfekt!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv