FRI FRAGT OVER 69 KR! 🚚 Spar op til 62% • Først til mølle! Klik her >>

Hobbii

Soft Alpaca

Super Fine 100% Alpaka

Spar 81 kr. 81 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  April-udsalg
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Alpaka
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  165 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 27 m x 38 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 22 m x 30 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumbles / Undgå skyllemiddel / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiisoftalpaca

Soft Alpaca et ualmindeligt lækkert garn som hører til i den eksklusive klasse. Det er spundet på 100% ren alpaka og byder på de bedste egenskaber fra de enestående alpakafibre.

Alpaka'en er verdensberømt på grund af dens bløde, varme og let krøllede pels. Dyrenes pels er tilpasset de ekstreme, omskiftelige vejrforhold i Sydamerika med sol, varme, vind og hård kulde. Lun når det er koldt, og ventilerende kølig, når det er bagende varmt. Netop dette gør at fibrene er fremragende til et helårsgarn.

Alpakafibre er hule, faktisk som supertynde rør med luft, hvilket giver dem en fremragende isolerende evne, der er op til otte gange varmere end uld fra får. Derfor kan du også med helt tynd og let strik holde varmen. Når de fine, naturlige fibre spindes til vores Soft Alpaca bliver resultatet en dejlig garnkvalitet, som er meget slidstærk og helt vidunderligt blød mod huden.

Soft Alpaca har en naturlig tyngde, som giver et virkelig smukt fald i både strik og hækling. Af samme årsag er det især perfekt til sjaler, lækre trøjer og superbløde accesoires af alle slags. Alpaka indeholder ikke lanolin, så kan man fx pga. allergi ikke tåle uld fra får, er alpaka et godt, naturligt alternativ.

Farve 2 og 42 er helt naturlige nuancer af alpaka, og er ikke farvet.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (40)

HELLE

Dét her garn er SÅ fantastisk ! 🤩
Det er det BLØDESTE bløde alpaka - og hvis man normalt føler at uld er synonym med kløe og kradser ; så skal man vitterligt prøve dét her 🥰
'Smørblødt' har fået ny betydning 😍
Det er desuden virkelig nemt at arbejde med; både strik, hækling, evt optrævling - alt går som en leg .
Jeg har strikket pulsvarmere *Freja* i det -
opskriften findes gratis her på Hobbii 🥰
Jeg anbefaler på det allervarmeste dette garn 👌⭐


Denise Paludan

Absolut vinderen af naturgarn til "prinsesserne på ærten" i overført betydning.... Garnet er så fint og blødt så du kan bruge det direkte på den nyfødtes sarte hud.... Uovertruffent😀! Og langtrækkende....


Elisabeth

Dejlig uld der ikke kradser. Er rigtig flot strikket sammen med Kid Silk i samme nuance. Det giver den poncho jeg har strikket en dejligt loddent look og gør den endnu mere blød.


Ella Bak

Super lækkert garn som er dejligt at strikke med. Jeg har strikket til mine 2 små piger undertrøjer med et blonde mønster. Rigtig flotte og varme til denne vinter. Karry gule


Helle

Jeg har hæklet en poncho i farven Dark Pine. Simpelthen skøn farve og dejlig blød. Jeg løber ofte alle farverne igennem og overvejer, hvad jeg også skal have i Soft Alpaca.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv