Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Hobbii

Divina

Medium 65% Alpaka, 28% Polyamid, 7% Merinould

Spar 100 kr. 100 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  August udsalg
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  65% Alpaka, 28% Polyamid, 7% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  150 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 17 m x 26 p
 • Anbefalet hæklenål:
  6 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 13 m x 15 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask på maks. 30°C / Må ikke stryges / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiidivina

Divina er en skøn garnkvalitet, hvor to af verdens blødeste, naturlige fibre: baby alpaka og merinould, mødes i et vidunderligt blødt og luftigt garn. De fine fibre holdes sammen med et ultra tyndt net af slidstærk polyamid.

Den finmaskede tube i polyamid danner garnets base. Tuben er sort eller hvid, afstemt efter fibrenes farve. Med en særlig spindeteknik blæses blandingen af alpaka og uld ind i tuben, som får den lækreste, fyldige volumen. Konstruktionen giver et smukt farvespil, når tubens naturlige farve svagt træder frem og tilfører Divina sit smukke, let melerede udseende.

Med Divina kan du kan få masser af blød volumen med tekstur og fylde i en god balance. Garnet har en naturligt luftigt struktur, som også forbliver let og lækker, når du hækler eller strikker med det.

Divina er velegnet til både hækling og strik, og du kan bruge det til alverdens projekter, men lad os især anbefale vamsede, bløde accessoires, trøjer eller chunky cardigans. Garnet er desuden så alsidigt at du, ved at variere nål/ pinde-tykkelse, kan opnå stor fleksibilitet i strikkefastheden. Divina er superlækker i sig selv, men kan selvfølgelig kombineres med tynde lace garner af fx alpaca eller kid silk for yderligere, spændende farvespil. 


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (34)

HELLE

Jeg er lige begyndt på mit allerførste projekt med Divina - en strikket Lounge-Kaftan :-)
Jeg har LÆNGE drømt om at afprøve dette garn; men ikke rigtig haft råd - men NU var chancen der :-D
Jeg fik garnet hjem igår, lavede de første strikkeprøver, og garnet skuffer BESTEMT ikke !
Det er SUPER BLØDT! :-D
Det kan både strikkes på den anbefalede fasthed, og tåler også at blive strikket op på lidt tykkere pinde (jeg vil sige maks 6), hvor netop garnets vidunderlige luftighed kommer mere til udtryk :-)
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber Divina :-) :-)
10 stjerner herfra :-)


Annette

Min kollega bad om hjælp til at lave en oversize trøje til sin hustru i gave. Garnet blev Divina Baby alpaka med super Kid Silk som følgetråd.
Garnet er fantastisk vidunderligt og resultatet blev fantastisk.
Jeg tog 3 uger om at lave trøjen og havde garnet ikke været så behageligt, så var mine hænder ødelagt, men det er de heldigvis ikke.
Jeg kan varm anbefale dette garn ❤


Mia Lund

Jeg er VILD med garn generelt, men dette slår simpelthen ALT !!!
Så skønt, så blødt, så luftigt ... og virkeligt en drøm at strikke med.
Jeg er i gang med en sweater i fv. 10 Powder , og det bliver bestemt ikke den sidste ... andre farmer er allerede på ønskelisten.
ALLE de bedste anbefalinger herfra !


Ditte

Et fantastisk blødt og lækkert garn. Er netop blevet færdig med Louisiana Sweater fra Petiteknit, strikket med dobbelttråd af dette garn. Det er varmt, luftigt og super behageligt. Det kradser slet ikke. Jeg er mega fan!!


Nana

Super lækkert og blødt garn! Jeg strikkede en Sunday sweater chunky fra PetiteKnit i dette garn, så jeg slap for at bruge mohair og det virker perfekt for sig selv. Garnets medium tykkelse gør sweateren dejlig luftig.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv