Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Dream Color

Super Fine 100% Uld

Spar 129 kr. 129 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  August udsalg
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  400 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 30 m x 42 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 23 m x 30 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask
 • Hashtag:
  #hobbiidreamcolor

Dream Color er et garn lavet af 100% uld, som skiller sig ud fra mængden med sine lange, smukke farveforløb.

Hvert nøgle Dream Color har sin egen unikke sammensætning af farver, så du aldrig vil støde på to ens projekter. Det skønne overraskelseselement gør den kreative rejse med dette garn til et spændende eventyr med selv de simpleste opskrifter.

Farvepaletten byder både på tone-i-tone farver og nøgler med flotte kontrastfarver. Alle disse skønne kvaliteter gør garnet ideelt til projekter, hvor man får det fulde overblik over de fantastiske farveovergange såsom sjaler, halstørklæder, ponchoer, sweatre og tæpper. Ønsker du lidt ekstra varme og tekstur, kan Dream Color kombineres med en følgetråd i mohair/silke. Det giver en skøn, blød og plysset kreation, der egner sig godt til koldere vejr.

Giv dig selv en overraskelse og forvandl Dream Color til en enestående kreation.

Obs: Vi har opdateret Dream Color. De nye farver varierer en smule fra de tidligere nuancer i farvenumrene mellem 100 og 181. Bær venligst over med os, mens vi udfaser det gamle lager og sørg for at købe garn nok til et helt projekt ad gangen.
Vær også venligst opmærksom på, at du kun får ét nøgle per købt antal. De lange farveforløb er svære at fremvise i deres helhed. Sørg derfor for at tjekke strikke-/hækleprøverne og vores galleri.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (12)

Kirsten

Jeg har efterhånden strikket flere domino-sjaler i garnet. Det er en god opskrift, nem at gå til, og resultatet overrasker mig altid, da det er svært på forhånd at se for sig, hvordan resultatet bliver grundet farveskiftene. Jeg har brugt sjalerne til gave (og husker naturligvis at vedlægge en banderole med vaskeanvisning), og modtagerne er altid blevet glade for sjalet. Garnet er dejligt at strikke med, og som sagt spændende, da man ikke er sikker på resultatet på forhånd. Garnresterne bruger jeg til halsedisser og håndledsvarmere, -også en populær gave, hvis man selv har nok.


HELLE

Dream colour er et fantastisk garn 🥰
Til at begynde med var jeg lidt skeptisk, idet jeg ofte føler at ren uld i de tynde arter godt kan føles ret hårdt i det -
MEN!; min skepsis fordampede som dug for solen i takt med at strikketøjet voksede 😂
Og jeg bliver bare mere og mere forelsket for hvert farveskifte - for hold da nu op, hvor er det da de smukkeste farver der åbenbarer sig! 🥰
Og det bliver blødere og blødere jo længere jeg når med det .
Jeg strikker et stort tørklæde, klar til foråret ☺️🌱
Jeg er totalt hooked 😉
Fem store stjerner 🌟


Inga Louise

Jeg er rigtig glad for Dream Colour garnet. Det er nemt at arbejde med, og det rækker langt. Farverne skifter i meget langsomme rytmer, og det giver et helt usædvanligt fint farvespil i det færdige arbejde.
Jeg har strikket det trekantede Domino-sjal i Midnat-farverne, og jeg bliver bare mere og mere glad for det. Nu er jeg i gang med et af samme slags til min datter i Vinter-farverne.
Jeg kunne godt tænke mig, at fabrikanten ville fremstille nogle ensfarvede garner, der matcher i samme kvalitet.


Lone Kruse

Jeg har efterspurgt ren uld med farveskift i netop denne tykkelse, da de kvaliteter jeg har kunnet finde har været for tykke til mit behov. Jeg er hånd- og maskinstrikker og Dreams Colour er rigtig godt til maskinstrik også.
Jeg kommer til at strikke meget i dette garn fremover, men eftersøger som andre, også garnet i ensfarvet til sammenstrik. Lige nu er jeg igang med en kjole til mig selv, det næste bliver en mønstret jakke.


Denise

Virkelig lækkert uldgarn 👏🏼
Jeg blev lokket af et godt tilbud (tak hobbii 😉) og købte 2 nøgler og downloadede opskriften herinde til Dream Colour tørklædet. Et par dage efter jeg havde modtaget garnet, købte jeg nøgler i alle farverne 😆
Jeg er vild med at hver eneste ting jeg hækler bliver unik på grund af farveskiftet i garnet.
Garnet føles så lækkert, er nemt at arbejde med og får min varmeste anbefaling.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv