Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Hobbii

Termoflaske - Stay hydrated & keep crocheting

Spar 22% GRATIS fragt
Spar 28 kr. 101 kr. 129 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Her ser du Hobbii's første termoflaske, som holder dit vand koldt på turen. Det er dejligt med en flaske som kan fyldes op igen og igen, og når du vælger at bruge en termoflaske på farten i stedet for en engangsplastikflaske, så gør du en vigtig forskel for miljøet.

Disse fine termoflasker med gummibelægning i stilrent design, er perfekte for dig der elsker at hækle. Teksten "Stay hydrated & keep crocheting" minder dig nemlig om at huske at hækle, og samtidig ikke dehydrere ;-)

Udover at berige dig med koldt vand, så kan flasken også holde din væske varm - det kommer helt an på dit behov. Vand holdes koldt i op til 24 timer og varmt i op til 12 timer. Det skyldes at flasken er lavet af to lag rustfrit stål, med et låg af BPA-fri plast med en silikonering der holder flasken tæt.

Indhold: 500 ml
Højde på flaske: 26,5 cm
Tåler mikroovn eller ovn: Nej
Tåler opvaskemaskine: Nej
Tåler frys: Nej

Lene

Går netop i disse dage og nyder koldt vand fra min ny-indkøbte flaske - den holder SUPER godt koldt i flere timer. Har prøvet med varmt også, bare for at tjekke og det virker skam også ;-) Men min er købt til at holde mig med koldt vand og jeg ved allerede nu at den bliver jeg RIGTIG glad for, specielt hen over varme sommerdage. Har købt en pink/fuchsia - smadder flot i farven og rigtig lækker belægning på flasken som ikke samler den kondens der ellers altid er på kolde vandflasker.


Rozhin

Denne termoflaske holder hvad den lover. Koldt væske holdes koldt i flere timer. Jeg har også tabt den et par gange med frygt for at den er blevet ødelagt af slaget, men den fungere så fint. Denne termoflaske kan helt sikkert anbefales.


Mette

Den er flot i farverne, lækker at holde på og altid ved min side hver eneste dag 👏🏻


Annette

Denne termoflaske er rigtig god, kan holde på den varme drik i timevis


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv