Populære tilbud lige nu!   ✨ JULE-UDSALG ✨   Spar op til 54%

Hobbii

Azalea

Fine 52% Bomuld, 48% Akryl

Spar 149 kr. 149 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  52% bomuld, 48% akryl
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  800 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 - 4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Skånevask ved 30°C / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiiazalea

Hobbii Azalea består af den skønneste bomuldsblanding i fire tynde tråde, som følges ad uden at være spundet sammen. Det giver mulighed for de mest vidunderlige farveskift! Kombinationen af bomuld og akryl giver en let og særdeles behagelig garnkvalitet, som er både åndbar og blød. Akrylen tilfører lidt elasticitet i garnet, bevirker at faconen holder og giver knap så meget tyngde i dit færdige arbejde, som fx 100% bomuld.

Azalea fås i mange skønne farvekombinationer med en usædvanlig flot dybde i farverne. De store, lækre nøgler på 200g indeholder hele 800 meter garn. Det smukke farveskift i garnet sker jævnt henover nøglets fulde løbelængde, en tråd ad gangen. Det giver en superflot, langsom graduering af farverne.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvilken farve du vil starte og slutte dit projekt med, for du kan starte indefra eller udefra i nøglet. Cake-nøgler er nemme at have med at gøre, også når du er på farten. Der går cirka ét nøgle Azalea til et sjal eller tørklæde, men du kan også kombinere flere nøgler til for eksempel at lave sommerkjoler eller –bluser, hvor du ønsker at skabe en flot dip dye effekt.

Fordi Azalea er i familie med andre lækre garner i shoppen, kan du allerede nu finde inspiration i vores mange dejlige opskrifter til garn af samme type, som fx Honolulu.

God fornøjelse!

Tip: Før nøglet tages brug køres alle 4 tråde gennem en lille perle, så trådene følges ad under hele arbejdet.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (38)

Lena

Virkelig lækkert garn. Jeg var meget positivt overrasket. Det er virkelig dejlig blødt og ikke så tungt som hvis det var 100 % bomuld. Jeg glæder mig meget til mit sjal er færdigt.


Vicki

Jeg har hæklet flere sjaler i dette garn og har virkelig ikke brug for flere…men så kommer der en ny farve og så kan jeg ikke lade være med at hækle endnu et 😊


Carina

Rigtig dejligt garn , flot farveskifte og så det dejlig nemt og hækle i - jeg har lavet sjaler og barnevogns tæpper i det -bliver super flot


Miriam

Dejligt og lækkert garn. Jeg er især vild med farve nr. 07 og nr. 08 og jeg har tænkt mig at lave to cardigan med dem :)


Kirsten

Smukt farvespil og lækkert garn - første gang, men bestemt ikke sidste gang at jeg har købt Azalea 👍😍


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv