Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Hobbii

Baby Cotton Organic

Super Fine 100% Egyptisk Bomuld

Spar 36% GRATIS fragt
Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 13 kr. 23 kr. 36 kr.

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Egyptisk Bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  170 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 27 m x 36 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 Cm = 19 m x 25 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40°C / Hvid 95°C / Må ikke tørretumbles / Kan stryges ved lav temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiibabycotton

Vi er enormt stolte over vores GOTS mærkede Baby Cotton, som består af 100% ren, lækker bomuldskvalitet i absolut særklasse. Det er spundet af de fineste egyptiske bomuldsfibre og er produceret på miljøvenlig vis for Hobbii. Og så er det endda vegansk.

Af alle bomuldstyper, hører den egyptiske bomuld til i den eksklusive klasse. Den er berømt for at være ekstra slidstærk, blød og med en fantastisk holdbarhed. De lange eksklusive bomuldsfibre er ekstra luksuriøse, og benyttes til de fineste bomuldsprodukter verden over.

Den økologiske bomuld i Baby Cotton er dyrket med omhu, og bliver udelukkende håndplukket under høst. Derved kan man høste på det helt rette tidspunkt, når planten er moden og har fået tid til at udvikles optimalt.

Den nænsomme plukning betyder endvidere, at fibrene bevarer sin fylde, spændstighed og længde. Det har resulteret i et af de lækreste bomuldsgarner, vi længe har haft i hænderne.

P.S. Leder du efter et bomuldsgarn, som slet ikke er indfarvet, finder du det i vores Baby Cotton 15, som er helt rå, naturlig og ufarvet. Vær blot opmærksom på, at nuancen kan variere mere end almindeligt fra lot til lot.

Baby Cotton er selvfølgelig GOTS certificeret (Nr. ICEA-TX-273) og er dermed din garanti for, at garnet er produceret med omtanke og respekt for miljøet - helt uden brug af kemiske pesticider og kunstgødning mm. 

Om GOTS:
GOTS certificering er en internationalt anerkendt standard, som benyttes for miljømæssig og socialt ansvarlig produktion af økologiske tekstiler. Det betyder meget høje krav til alle led i forsyningskæden, lige fra råvarerne høstes, til du har det færdige produkt på pindene. Du kan læse mere om GOTS certificeringen her: https://www.eco-branding.dk/miljoemaerkning/gots.aspx

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (302)

Tanja

Jeg er nybegynder i at hækle og synes at dette garn er nemt at hækle med og det er dejlig blødt og findes i de skønneste farver. Jeg har hæklet mit første håndklæde i en svag rosa med en kontrastfarve som kant.


Erika

Et rigtig lækkert og blødt garn. Det kan klart anbefales til tøj og andet i den stil, da det er super rart på kroppen for både babyer og voksne. Mange flotte farver og et kæmpe plus, at det er økologisk


Diana

Købte dette garn efter jeg fandt de skønne Elliot og Ingrid dukker. Baby cotton organicer virkelig lækkert og blødt. Og en fornøjelse og nemt at hækle med. Det må være et at mine farvorit bomuldsgarn.


Camilla Simone

Fantastisk lækkert garn! Det er er af mine favoritter!
Jeg hækler mange babyting, og med garn som er økologisk og GOTS certificeret, har jeg ro i maven over at aflevere legetøjet.


regitze

Lækkert garn, lavede et hæklet babytæppe og det var nemt og blødt og arbejde med. Er sikker på, at baby kommer til og ligge godt. :-)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv