Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% polyester
 • Vægt:
  100 g
 • Længde:
  120 m
 • Anbefalede pinde:
  6,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 10 m x 14 p
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Vaskeanvisning:
  Max 40ºC / Må ikke stryges / Bør liggetørre
 • Hashtag:
  #hobbiibabysnugglesolid

Hobbii

Baby Snuggle Solid

Super Bulky100% Polyester

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
4 16% 46 kr
6 24% 42 kr
8 40% 33 kr

55 kr  Fra 55 kr

Vælg farve: Farve

Tykt, vamset og super blødt – sådan kan man bedst beskrive Baby Snuggle Solid.

Baby Snuggle Solid er et mikrofibergarn og måske kender du allerede typen, som er meget brugt til fx bamser, tæpper og superbløde morgenkåber. Den velour-lignende overflade er med til at gøre garnet så ufatteligt blødt, at det er svært at holde fingrene fra.

Baby Snuggle Solid har en sansestimulerende overflade, og er derfor alletiders valg til baby- og børneting, fx det mest vidunderlige tæppe eller den blødeste krammebamse. Det er også meget velegnet til interiør som fx puder eller en vamset puf.

Husk at du også sagtens kan bruge garnet til at hækle eller strikke noget til dig selv. Lækre, bløde trøjer i Baby Snuggle Solid vil føles som at iklæde sig et kæmpe knus.

Begynd og afslut altid dit arbejde i Baby Snuggle på følgende måde:
1. Bind en lille, men stram knude for enden af garnet, når du begynder på dit arbejde og igen, når du afslutter det
eller
2. Brænd forsigtigt ganske forsigtigt enden af garnet. Det vil smelte til en lille hård kugle.
Gentag hver gang du afslutter og skifter til nyt nøgle.
Det er med til at sikre, at fibrene ikke “glider af” garnet, mens du arbejder med det. 

Baby Snuggle Solid bærer Oekotex-mærket, og så kan det maskinvaskes, hvilket er en næsten uundværlig kvalitet, især hvis garnet skal bruges til småbørn. 

Hvis du foretrækker en print variant kan du finde Baby Snuggle Print her på siden. Linket finder du højere oppe på siden, lige over denne tekst.

OBS: Print versionen har en anelse mindre volumen end Solid, men kan strikkes og hækles på samme pind/nål. Det kan dog have betydning i det tilfælde du mixer Print og Solid i samme projekt og vi anbefaler derfor at bruge dem hver for sig. Da Snuggle er et tykt garn, hvor få masker hurtigt bliver til mange cm, vil det bevirke en forskel i størrelsen af færdige projekter i de to varianter.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (44)

Solveig

Lækkert, blødt garn. Godt at hækle med. Perfekt til at hækle bamser med. Mine ellers så «voksne» børn bliver ret barnlige når de ser og holder i garnet. Der er allerede bestilt flere bamser, så jeg nu er igang med at købe ind mere af det flotte garn. Farverne er så klare. Det kan godt drysse en del når man skal til at montere det fast, men brænd enderne, så går det godt.


Elisabeth

Ingen, jeg kender, der får dette garn i hænderne, om det er i nøgle eller produkt kan modstå! Har hæklet 4 bamser og fået andre til at hækle bamser i det. Det er uimodståeligt blødt og kæler nærmest for huden ved berøring! Man skal lige arbejde i det lidt for at lære det at kende, men med maskemarkører er arbejdet nemt og hurtige resultater❤️


Hanna

Det her garn er mit nye yndlings garn! Og hvis ikke det var så dyrt - og desuden tit udsolgt i de farver jeg vil have - havde jeg ikke købt andet.
Det er blødt at arbejde med, laver hurtige resultater og kan nemt vaskes.
Derudover er min 5-årige søn også helt tosset med de ting jeg laver til ham af det, fordi det bliver sååå blødt og pjusket :)


Carina

Virkeligt lækkert og dejlig blødt garn.
Det er nemt at arbejde med, har en god tykkelse og nemt at hækle i, i forhold til andre fluffy garn typer så er dette produkt til den nemme side at hækle i. Men et lille minus er at enderne kan drysse lidt, men det gør ikke noget i forhold til det projekt man har gang i.
Kan varmt anbefales, herfra.


Stephanie

Jeg hæklede et babytæppe i dette garn og det blev varmt modtaget! Så meget endda, at der blev ønsket et mere. Garnet er utrolig blødt og nemt at arbejde med. Det kan godt trevle lidt op i enderne og hvis man hækler lidt for stramt kan garnet også gå lidt i stykker, så det skal man være opmærksom på.
Jeg kan kun anbefale dette garn!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% polyester
 • Vægt:
  100 g
 • Længde:
  120 m
 • Anbefalede pinde:
  6,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 10 m x 14 p
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Vaskeanvisning:
  Max 40ºC / Må ikke stryges / Bør liggetørre
 • Hashtag:
  #hobbiibabysnugglesolid

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv