⏰ SLUTTER I AFTEN ⏰   🤩 FEBRUAR-FAVORITTER 🤩   Spar op til 57%

Hobbii

Digital Omgangstæller

Spar 7 kr. 22 kr. 29 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Med denne digitale omgangstæller kan du holde styr på, hvor langt du er kommet i dit arbejde eller hvor meget du mangler. Den kan nemt spændes om din finger og giver dig mulighed for at tælle uden at du skal lægge dit strikke- eller hækletøj fra dig. 

Når omgangstælleren slukker sig selv efter et lille kvarters tid, så husker den hvor du er nået til, næste gang du tænder den. Skal den genstartes til 0, så trykker du bare på "Reset".

Et uundværligt værktøj for dig som elsker at strikke eller hækle!

NB! Omgangstælleren kan ikke genbruges, da batteriet ikke kan udskiftes.


Emilie

Et godt hjælperedskab, der gør det nemt at holde styr på omgangene👍 Virkelig rart at den er på fingeren og det bare er en knap man trykker på, frem for dem man skruer rundt på.


Camilla

Jeg kan slet ikke undvære denne smarte omgangstæller! Den gør det så nemt at holde styr på antal pinde og sidder rigtig fint på tommelfingeren, hvor den heller ikke er i vejen


Camilla

Et must have til når man hækler - den gør det så meget nemmere at holde styr på omgange! Stort plus er at den ikke fylder noget og den nemt kan sidde på en finger.


Nina

Super praktisk til at holde styr på antallet af pinde. Kunne dog ønske mig at der fandtes et forlængerstykke så den vil kunne sættes om håndledet


Lisbeth

Mega fin :-) Købte den i pink og den virker bare. Har prøvet mange andre, hvor man skal skrue - det her er lettere


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv