Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

addi

Lace Rundpinde

Spar Fra 59 kr. Fra 59 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

addi Lace Rundpinde med ekstra lange, tynde og spidse (men ikke for spidse!) ender til fine garner og fine strikketeknikker. Den længere spids og den glatte overflade gør det nemmere at fange maskerne i selv det fineste garn, og det er derfor det perfekte valg, hvis du kan lide at strikke hurtigt og behageligt. Og herved selvfølgelig opnå flotte resultater! Denne Rundpind er velegnet til finere strik. 

addi Lace Rundpind har en stærk, fleksibel, rød wire, og perfekte overgange mellem pind og wire, som gør at garnet glider som en drøm.

addi har deres hovedsæde i Tyskland og deres produkter er ligeledes produceret i Tyskland. Med addis redskaber er du garanteret kvalitet med en lang holdbarhed! Pindene er nikkelfri og kan sagtens bruges af allergikere.

Materiale: Nikkelfri messing belagt med hvidbronze
Længde:  40 cm - 60 cm - 80 cm 
Størrelser: 2,0 - 2,25 - 2,5 - 2,75 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 6,5 - 7,0 - 8,0 mm

Meget praktisk har addi valgt at trykke både længde og størrelse direkte på kablet.


Ajda Sif Beheshti

Jeg fortrækker klart disse rund pinde garnet glider så nemt mens man stikker, de lange spidser gør det nemt, og at de er nikkelfri er bare så fedt at vide når man har en smule nikkelallergi, det går jeg ikke behøver at stoppe efter kort tids arbejde. De krøller ikke efter flere timer snoet i tasken, wire holder også sin form efter lag tid i opbevaring.


Camilla

Jeg købte nogle af disse i størrelse 2,25mm, da jeg længe gerne har villet prøve dem til at strikke strømper via magic loop. Det har været et af de bedste køb jeg har gjort mig til dette formål. Garnet glider nemt over samlingen mellem kabel og pind og kablet er blødt og medgørligt. Jeg vil klart anbefale disse rundpinde :)


Majbritt

Jeg har mest strikket på træpinde i de senere år, men da jeg stod og manglede en pind i et bestemt nummer kom mine Addi" frem og jeg skal lige love for at de ikke bliver gemt væk igen. Garnet glider let, overgangene er fuldstændig jævne og de er bare skønne at arbejde med.


Julie

Det her er min absolutte yndlings strikkepind! De er så rare at holde på, wiren er smidig og glat, og maskerne glider bare helt perfekt rundt på pinden. Det er de bedste pinde jeg har prøvet, og jeg skyndte mig at supplere op med manglende størrelser, da jeg så de var på tilbud.


Lone

Måske de bedste strikke pinde der findes. Ingen problemer med overgang mellem wire og pind, pinden er behagelig at holde og er ikke kold, og den spidse spids griber garnet let - også ved sammenstrik af to eller flere masker. Jeg kan varmt anbefale dem.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv