Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Alpaca Blaze

Lace 40% Polyacryl, 30% Alpaka, 30% Polyamid

Spar 10 kr. 29 kr. 39 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  40% Polyacryl, 30% Alpaka, 30% Polyamid
 • Vægt:
  25 g
 • Løbelængde:
  225 m
 • Garngruppe:
  Lace
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 23 m x 31 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 17 m x 25 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiialpacablaze

Alpaca Blaze er blød som smør. En skøn blanding med fine alpakafibre, som ikke kradser. Den fungerer fantastisk som følgetråd hvor den kan give dit fine håndarbejde volumen, uden det bliver tungt. Forestil dig at kunne strikke en let, fluffy sky ind i en bluse 

Hvis du vil strikke en sweater på store pinde, kan du fint kombinere to eller flere tråde Alpaca Blaze. Bland evt. farver i nuancer, som ligger tæt, for et smukt, melange udtryk eller glidende overgange, ved at skifte en tråd ad gangen. Den skønne blanding med fine alpakafibre giver et super let og luftigt resultat, som er svært at finde i andre garntyper. Alternativt er Alpaca Blaze også særdeles velegnet som følgetråd til fx en tynd uld eller alpaka, hvis du ønsker at give dit håndarbejde et fluffy skær.

Hvis du vil have den fluffy lette fylde, som du fx også finder i vores meget populære Diablo, men ønsker helt at undgå mohair, vil Alpaca Blaze være en god erstatning. Den fælder ikke som et mohairgarn, og er et prisvenligt alternativ til fx en kid silk.

Mangler du inspiration til et projekt? Du kan overveje at tage et kig på vores opskrifter med Diablo. Strikkefastheden er ens på de to typer garn, så du kan fint bruge de samme opskrifter.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (230)

Marie

sindssygt lækkert garn! er helt vild med det - det er blødt som en sky, og selv mine mere sensitive veninder synes, at den sweater jeg har gang i er super blød og ikke kradser (bemærker ikke selv krads)
arbejder med 3 tråde lige nu og det flyver af pindende! helt klart min nye favorit!


Gitte

Jeg startede med 10 nøgler i meget mørk grøn, farve 23, og lavede en poncho. Den er let som en fjer og dejlig vamset. Nu har jeg købt 10 nøgler i mørkerød, farve 48, og jeg glæder mig til endnu en poncho. Garnet er godt og nemt at arbejde med og så holder det faconen.


Jeanne

Ualmindelig lækkert garn, som er en drøm at arbejde med.
Har brugt det som følgetråd til flere projekter, og det færdige produkt bliver endnu mere smukt, vamset, blødt og varmt.
Dette garn er klart en af mine favoritter fra Hobbii.


Kathrine Bundgaard

Dette garn fungerer rigtig godt som supplement til et tykkere garn til f.eks. en trøje. Jeg brugte det for at give min sweater et uldent look. Dejlig blødt, kan varmt anbefales.


Amalie Frederikke

Jeg elsker dette garn, det er så dejligt blødt! Lige nu har jeg gang i en sweater med Alpaka Blaze og Friends Wool på pind 6. Den bliver virklig vamset og lækker :)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv