Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Alpaca Silk

Super Fine 70% Alpaca, 30% Morbærsilke

Spar 109 kr. 109 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  70% Alpaca, 30% Morbærsilke
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  166 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 26 m x 36 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 Cm = 20 m x 30 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask anbefales / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiialpacasilk

Alpaca Silk er et ekstraordinært lækkert garn, som vi får produceret i Peru. Det består at 70% alpaka og 30% silke, et match made in heaven, hvis du spørger os.

Den fløjlsbløde silke giver garnet en let skinnende blankhed, og blandingen med de lange, lune alpaka-fibre gør garnet ekstra slidstærkt. Lun og blød strik til alle typer af beklædning, sjaler, huer og andre accessories i silkealpaka en drøm at have på, og garnets lette tyngde giver et smukt draperet fald. Du kan også kombinere den med andre garner, tilføj fx lidt ekstra lethed ved at strikke en tråd Kid Silk med i dit arbejde.

Alpaca Silk er skøn luksus på pindene, så rigtig god fornøjelse! 

OBS!
Som du måske kender det fra mange andre tekstiler, kan også garn indeholde overskydende farve. Men vi sidder ikke på samme måde og trækker nyindkøbte bluser eller pudebetræk gennem hænderne i timevis, som vi gør med vores håndarbejde :-)  De gentagne gnidninger under arbejdet med garnet, kan desværre medvirke til at der kan forekomme afsmitning fra enkelte mørke farver og sort. Det er ikke ensbetydende med at du ikke kan strikke en stribet sweater.

Alpaca Silk indfarves kun med farvestoffer og fixativer fra europæiske brands, som følger EU's regler på området. Fordi man udelukkende bruger disse EU godkendte midler, kan det være mere vanskeligt at opnå en god farveægthed på fx silke. Vi anbefaler derfor, at du vasker dit håndarbejde i Alpaca Silk separat.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (27)

Heidi

Super dejligt garn. Så behageligt at have mellem hænderne at kollegie naboerne flittigt hjælper til med og sikre at nøglen ikke ruller på gulvet. Garnet blev brugt til en lækker trøje med skønne snoninger som står kniv skarpt med Alpaca garnet. Kan klart anbefales til alle.


Susanne

Superlækkert garn at strikke med. Har strikket en cardigan med strukturmønster, som blev rigtig flot. Der blev en rest, som jeg har strikket et lille tørklæde af. Jeg synes, det kradser en smule, men ikke værre, end jeg kan vænne mig til det.


Majbritt

Lækkert garn. Jeg strikkede et lille sjal og er overrasket over hvor fint det falder og hvor behageligt det ligger om skuldrene. Garnet har lidt tyngde, lige tilpas til tørklæder og sjaler.


Celina

Meget blødt og lækkert garn! Det er blevet brugt til at lave en dejlig trøje til en baby, som kan bruges både til køligere aftner og vinter lur i barnevogn! Kan bestemt anbefales!


Johanne

Lækkert og blødt garn, som er dejligt at have i hænderne når man skal strikke og hækle. Kan bruges til mange formål såsom tæpper, halstørklæder eller en lækker varm sweater.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv