Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Go Handmade

Bohème Velvet Double

Medium 100% Polyester

Spar 39 kr. 39 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  100% Polyester
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  70 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  4 - 5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 cm = 18 m
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask på 40° / Må ikke tørretumbles

Bohème Velvet Double er et super blødt velourgarn, med en smuk struktur.

Garnet er et af de velourgarner på markedet, der giver det smukkeste resultat i det færdige produkt - også når du skal strikke en trøje med det. Og du kan tro på at vi har strikket prøver at MANGE velourgarner.

Bohème Velvet Double er perfekt til alle slags strikke- og hækleprojekter som tøj, puder, tæpper, bamser, etc., men husk at det fungerer bedst, når det er strikket eller hæklet stramt.
Alle vil elske at røre ved dette originale velour garn.

Garnet er ikke bare et udsøgt kvalitetsprodukt, det er også med AZO certifikat og dermed et garn, som alle kan føle sig fuldstændig trygge ved at bruge.


Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse test og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (21)

else wolf

et skønt garn til mine puder,dejligt blødt og dejligt at hækle af. Mit problem er at opsrkriften fra hobbii siger at jeg skulle bruge 5 nøgler til en pude. Købte 10 nøgler til 2 puder, er færdig med en pude og har brugt 6 nøgler .ærgeligt at skulle igen bestille garn ekstra forsendelse. Men bortset fra det , så er det noget dejligt garn til puder glæder mig til at blive færdig med næste pude.
else wolf


Pia Studsgaard

Dejligt blødt garn. Jeg havde lidt problemer med at se maskerne men efter en til to omgange er det intet problem at finde maskerne. Bamsen, som jeg har hæklet, er utrolig blød og garnet giver et flot farvespil i det færdige produkt. Det eneste minus ved dette garn er, at det er næsten umuligt at travle op da det drysser lidt, og der kommer nogle små “huller” i den bløde belægning som garnet består af.


Trine

Lækkert garn og giver nogle sjove og bløde resultater. Har hæklet en (kæmpe) bamse som blev super sød og prøver nu at lave en cardigan til mig selv. Som andre skriver kan hækle-fastheden drille med dette garn, det svært at se og tælle masker og så er det håbløst at trævle op hvis man har lavet en fejl ..


Malene

Alt blødt garn som dette er jeg helt vild med!
Dog synes jeg dette er lettere svært at arbejde med, i henhold til at se mine masker - men udover dette synes jeg mine projekter er blevet hammer gode! Jeg har hæklet hårelastikker med det som er blevet sindsygt gode!🥳🥳


Ellen

Garnet er ekstremt blødt og den bamse jeg har hæklet blev super flot - faktisk så flot, at de fleste tror jeg har købt den! Det eneste minus er at garnet godt kan "drysse" lidt når man f.eks. hæfter ender, eller hvis man har hæklet forkert og skal trævle op.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv