Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Butterfly

Light 100% Premium Akryl

Spar 139 kr. 139 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  500 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 23 m x 30 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 16 m x 22 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Let tørretumling / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiibutterfly

Smukke farveforløb i et dejlig blødt garn. I Butterfly har vi sammensat fint afstemte nuancer, der er lidt douche og med et håndfarvet look. Farverne afløser hinanden i eet langt farveskift, så du får ca. lige meget af hver farve, når du arbejder dig igennem nøglet.

Butterfly er spundet på en premium, anti-pilling akryl, som er blød og glat, og nem at have med at gøre. Du vil opleve, at den heller ikke fnuldrer i samme grad, som nogle typer akryl kan gøre.

Skab de fineste hæklede eller strikkede bluser, tæpper, tørklæder o.lign. Garnet har lige tilpas tyngde, til at dit færdige projekt får et smukt fald.

Garnet er spundet på såkaldt anti-pilling akryl. Denne fibertype er konstrueret på en speciel måde, der gør fibrene mindre tilbøjelige til at nulre, som akrylgarn ellers vil gøre. Antipilling er altså hverken en behandling eller proces, der tilføres garnet; forskellen ligger derimod i selve konstruktionen af det særlige fibermateriale, som garnet spindes af.


Vær venligst opmærksom på at farverne kan have smittet af på hinanden under farvningsprocessen. Der kan fx være en lille plet af den mørkere farve på én af de lysere farver af nøglet. Dette er helt normalt og giver en flot effekt på dit færdige projekt.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (5)

Karen

Selv hvis du er kritisk overfor akryl garn, så vil du elske Butterfly. Jeg har hæklet et stort tørklæde / sjal (Metorit) som er blevet meget vamset og blødt, og den lægger sig så smukt på skuldrene. Farverne på garnet er meget flottere og klare i virkeligheden. Fantastisk garn!! som jeg gerne køber igen, hvis jeg finder det rette projekt.


Birgitte Friis Hansen

Dejligt blødt garn med skøn farveskift.Det er nemt at vaske hvis man har strikket/ hæklet en bluse .Jeg har brugt nr 02 til min bluse sammen med em rest lilla farveskiftende garn .Butterfly garn kan varmt anbefales .Nemt at strikke med .Min bluse er pt .min ynglingsbluse


Katrin

Dejlig blødt garn med flotte farveskift.
Dejligt nemt at hækle med, vil dog anbefale at garnet kommer på en garnholder, skål eller lign. da det ellers giver kluddermudder.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg laver noget med det garn


Henriette

Sjældent har jeg haft så lækkert garn mellem hænderne, har 2 nøgler en i gul og en i rød og jeg glæder mig helt vildt til at skulle hækle af det, håber på det bliver den smukkeste børne poncho 🥰


Katja

Jeg er simpelthen VILD med der her garn! Det er så mega blødt og slet ikke til at mærke at det er akryl!
Næste projekt er et babytæppe!
Fantastisk garn, jeg kan kun anbefale det!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv