Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

We Love Yarn

Classic Acrylic Color Pack

Medium 100% Polyakryl

Spar 159 kr. 159 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  We Love Yarn
 • Indhold:
  100% Polyacryl
 • Vægt:
  10 x 50 g
 • Løbelængde:
  10 x 150 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  4,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 19 m x 28 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 15 m x 19 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40°C / Let tørretumling
 • Hashtag:
  #hobbiiclassicacrylic

Denne garnpakke består af 10 nøgler We Love Yarn-akryl.

Et blødt, simpelt og uhørt billigt akrylgarn i mange skønne farver! Der er ikke noget, der kradser i dette garn, som holder sig pænt og holder faconen efter vask. Anvendelsesmulighederne er mange; brug det til sweaters, cardigans, halstørklæder og huer som føles lækkert blødt mod huden, eller strik eller hækl et blødt, lunt tæppe.
Det er godt og super praktisk i brug, da det kan maskinvaskes på 40 grader, og derfor fx er meget velegnet til børnetøj, eller til strik der bare skal kunne holde til lidt af hvert når det kommer til vask.
Vi er vilde med de forrygende farver, der er noget for enhver smag og de kan med fordel sættes sammen, fx i mønsterstrik.

Vil du synes det var sjovt at få 8 nøgler garn i et kæmpe garnnøgle? Så tjek da lige vores Mega Ball ud, som er samme garnkvalitet, men hele 400 g (hvilket svarer til hele 8 nøgler) i ét enkelt nøgle.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (1)

Cairui

Lækkert blødt garn. Langt bedre end det garn jeg før havde købt hos min lokale garn butik. Og så er det rimelig præcist på 150 meter. Og der er ikke meget variation på længden fra nøgle til nøgle. Garn fra min lokale garn butik havde at en nøgle var 15 meter længere end et andet nøgle…. Så det bare super at det her garn fra hobbii er så præcis med længden.


ELSE

Perfekt garn til at strikke i, er ved at strikke en cardigan til min datter. Den blir bare så sød.Garnet findes i så mange flotte farver så det er svært ikke at bestille noget, plus det at det rækker langt og det bliver flot når det er strikket. Tak for et skønt garn.


Maja

Dejligt garn at arbejde med, super behageligt til et halstørklæde, som ikke kradser. Lækkert at man kan købe i større pakker og så et virkelig dejligt farveudvalg. Jeg er ny til at strikke, og dette garn har gjort det dejligt og nemt


Lisbeth

Har lavet flere cardigan i dette garn og de har holdt til dagligt slid og vask i et par år.
Er mere end tilfreds med kvalitet da akryl garn ellers har ry for at blive kedeligt ved dagligt brug.
Farven holder også hele vejen igennem


Joan

Jeg har strikket en barnetrøje med snoninger, og garnet er superlækkert at bruge. Og da jeg har en hel kasse i diverse farver, må jeg jo fortsætte med at strikke eller hækle herlige ting og sager.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv