Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Colorina

Light 80% Polyakryl, 20% Uld

Spar 41 kr. 41 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  80% Polyakryl, 20% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  200 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 18 m x 25 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4,5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiicolorina

Colorina er en skøn, blød garnkvalitet med et let meleret udtryk, som bliver kombineret med lange farveskift. Det giver et helt unikt resultat, for du finder ikke mange andre garnkvaliteter, der minder om Colorina.

Garnet har en løst spundet struktur, hvilket giver en anelse variation i tykkelsen. Det er supernemt at arbejde med, og du vil nyde at se resultatet efterhånden som arbejdet skrider frem. De lange farveskift skaber et skønt farvespil som afdæmpede brede striber, der langsomt skifter tone.

Colorina har en god sammensætning af uld og akryl, hvor du får det bedste fra begge typer fibre. Ulden giver garnet en naturlig åndbarhed, som forbindes med organiske fibre, mens akrylen giver garnet en utrolig smuk farvedybde.

Resultatet er et lunt, vidunderligt blødt garn som er nemt at håndtere, da den kan maskinvaskes. Derfor er det også kun fantasien, som sætter grænser i forhold til kreative projekter. Colorina kan bruges til stort set alle typer af beklædning – eksempelvis trøjer, cardigans, ponchoer og naturligvis et væld af forskellige accessoires og interiør.


Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (6)

HELLE

Colorina er et topgarn efter min vurdering :-)) Jeg har indtil videre "kun" brugt det som effektgarn ved projekter med andet garn; men nu vil jeg hækle en lækker, varm, BLØD vinterplaid til migselv, i udelukkende Colorina farver, i mønsteret "The snuggle stitch" :-))


Merete

Skønt blødt garn, med smukke farver og flot glidende farveskift. Det er nemt at strikke jævnt med, Jeg er ikke så glad for akrylgarn, men ulden i den gør den lækker.
Vær opmærksom på strikkefastheden, på pind nr 5 fik jeg 19 m. på 10 cm, og jeg strikker ikke stramt.


Kamilla

Jeg strikkede en lækker cardigan med det her garn. Det var mit første store strikkeprojekt, og jeg strikkede med dobbelt garn, da det var for tyndt til den opskrift jeg fulgte, men det var super let at arbejde med og det er så blødt og lækkert.


A.

Dejlig garn - lækkert blødt. Med fint farveskift. Det er nemt at arbejde med og fnuller ikke. Tråden er jævn, selvom den ikke er spundet. Den lille smule uld kradser ikke, men vil selvfølgelig gøre det færdige arbejde varmt.


Majbritt

Dejligt garn der er let at strikke med. Min veninde der ønskede sig en cardigan med kulør på "bare ikke for meget og helst i blå nuancer ".
Jeg brugte farve 01. Resultatet levede fuldt op til modtagerens ønsker.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv