Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Cotton Kings

Cone 500 8/4

Super Fine 100% Bomuld

Spar 169 kr. 169 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Cotton Kings
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  500 g
 • Løbelængde:
  1700 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = ca. 25 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 19 m x 25 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC
 • Hashtag:
  #hobbiicone500
Har du nogensinde drømt om rigelige mængder af bomuld, der ikke slipper op midt i arbejdet? Hækler eller strikker du meget, kender du sikkert dét, at nogle farver bruger man bare store mængder af.
Mød Cotton Kings Cone 500 - et vidunderligt tårn af lækker, slidstærk og blød bomuld i klassisk 8/4 tykkelse. Her får du hele 1700 meter rigtig god bomuld.

Din cone står bedst i gulvhøjde, evt i en garnskål, hvor den kan stå stille og roligt, mens den leverer meter efter meter af dejlig bomuld. Samtidigt kan du passende fryde dig over ikke at skulle hæfte et utal af ender, når dit fine håndarbejde er færdigt. Til sammenligning svarer en cone til 10 nøgler “alm.” 50 g - hvor du i så fald skulle skifte nøgle og hæfte ender mange gange ved brug af samme mængde garn.

Cone 500 kan kombineres med mange andre 8/4 varianter, fx Rainbow 8/4. Brug den fx til interiør som fx bomuldstæppet til sommerhuset, klude, gæstehåndklæder eller hæklede figurer.

Den gode kvalitet egner sig også fint til beklædning.
Kast et blik i vores store samling af gratis opskrifter lige her på siden.

Vi ønsker dig god laaaang fornøjelse!

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (263)

Lillian

Cotton Kings
Cone 500 8/4
100% bomuld
Dejligt med så meget garn i en 500 m lang tråd🪀
Jeg strikker og hækler tøj, tasker og ting til hjemmet af bomuldsgarn og
det er smart og nemt med en Cone/kegle, stiller den på gulvet og så strikkes eller hækles uden at skulle tænke på at skifte garnnøgle, lede efter begyndelsen på garnet og kontrollere parti-nr. på banderole m.m.
For tiden hækler jeg covers i dobbelte fastmasker til små og store cylindriske glas (ca 3/4 op af glassene). Hækle-teknikken er velegnet til at brodere på.
En god og finurlig værtindegave.
Glassene med covers kan afhængigt af størrelsen, med- og uden låg bruges til "garnskål", lanterne med te-lys. Med låg til glassene bruger jeg dem til småkager, brændte sukker- og saltmandler m.m.🧑‍🎄


Eva

Jeg har købt en cone i farven Cornflower. Jeg er ved at strikke en trøje i opskrift Drops 240-24. Garnet er perfekt dertil. Det er så dejligt at det er helt uden knuder, hvilket giver en meget jævn strikning. Der er nok, også selv om jeg laver trøjen noget længere end i originalopskriften. Desuden laver jeg lange ærmer her til vinter.


Lillian

Dejligt garn i god, tilpas, fast kvalitet til hækling.
Conen er nem at hækle fra og jeg sætter den på en garnholder hvilket fungerer rigtig godt. Farven Christmas er en smuk mørk jule-rød farve, som også er flot til andet end juleting.
Jeg har hæklet grydelapper og klude i den røde farve og er meget tilfreds med resultatet 😊


Susan

Det bedste garn - skønt det fortsætter derudaf til de store projekter og virkelig dejligt at arbejde med! Og så er der “altid nok” til mange figurer og andet sjovt.
Ville ønske der var 100 farver at vælge imellem - måtte gerne være en bredere farveskala! Men skønt - og jeg har endnu ikke oplevet fejl/knuder…


Helle

Hermed en tak til Lene Møller, for at oplyse hvor mange coner hun brugte, på en flot lang hvid cardigan som du også lagde billed op af, samt størrelse. Det kunne mange lære noget af. For det er da rart med lidt inspiration, jeg er da interesseret i opskriften hvis det kan lade sig gøre.😊


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv