Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Go Handmade

Couture

Fine 100% Akryl

Spar 7 kr. 28 kr. 35 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Go Handmade
 • Indhold:
  100% Akryl
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  50 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 - 4 mm
 • Strikkefasthed:
  17 m = 10 cm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40 grader / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiicouture

Couture er et sofistikeret og elegant garn. Super blødt, med et lækkert touch af noget meget delikat. Perfekt til teddy bamser og andre ’pels’ dyr- og selvfølgelig til at give dine strikke projekter et lækkert strejf af glamour.


Garnet er ikke bare et udsøgt kvalitetsprodukt, det er også med AZO certifikat og dermed et garn til baby, alle kan føle sig fuldstændigt trygge ved at bruge. Et AZO certifikat dokumenterer at garnet har gennemgået en masse test og er godkendt i henhold til gældende europæisk lov.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 22.HCN.95901). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (14)

Simone

Det er praktisk taget umuligt at se maskerne i dette garn, så det gav jeg op på med det samme. Jeg gjorde dog det at jeg bare stak hæklenålen ind hvor der var plads. Det fungerer helt fint og resultatet bliver fint og tæt og man kan på ingen måde se jeg ikke har ramt maskerne. For at hækle det rigtige antal masker de rigtige steder på omgangen gjorde jeg det at jeg delte hver runde op i lige store dele rundt og så bare hæklede det antal masker som opskriften sagde inden for de markerede dele. De runder hvor man tager ud ujævnt for at forme ansigt f.eks, brugte jeg flere maskemarkører til at markere ca hvor mange masker der var inden for den del af runden. Krævede lidt ekstra arbejde og en smule matematik, men var helt klart det værd!! Produktet er blevet super flot (jeg har hæklet den 42 cm høje kanin med lange øre). På trods af at det ikke er muligt at se maskerne så synes jeg garnet er så sjovt at arbejde med at jeg allerede har planer om flere tøjdyr i det :D


Janni

Super godt til at lave pelsede områder til min bamse, men for mig føles det svært at se masker i, men jeg er heller ikke super øvet 🙂


Michele

Lækkert garn, men det kan være svært at se maskerne.. Kræver derfor lidt rutine i at hækle inden man giver sig i kast med dette garn.


Britta Berzanth

Det er svært at se maskerne og tælle - hækl/strik evt. alm. bomuldsgarn med - så går det nemmere. Det bliver stadig lækkert blødt.


Mona

Elsker det. Har strikket et sjal med det. Det er dejlig vamset og blødt. Det er dog svært at se maskerne i mens man strikker med det.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv