Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Hækle Journal

Spar 149 kr. 149 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Format:
  167 x 235 mm
 • Sideantal:
  80 sider / 120 g
 • Mærkning:
  FSC mix og Svanemærket

Hvis du spørger os, så bør enhver hækler - nybegynder som erfaren - eje en personlig hæklejournal som denne! Derfor har vi hos Hobbii selvfølgelig designet en til dig. Med Hobbii Hækle Journal kan du få hjælp til at holde styr på dine nuværende og tidligere hækleprojekter.

Journalen kommer i en overskuelig størrelse med blødt cover, og indeholder 80 sider af lækkert, tykt papir (FSC mix og Svanemærket) samt en bogmærkeflap til at holde styr på, hvor i bogen man er nået til. Journalen er lavet med en schweizisk binding (åben ryg), så siderne kan ligge helt ned når man bladrer i den. Ja og så er denne herlighed printet i Danmark.

Siderne er inddelt sådan, at du på den ene side kan notere alt hvad du har brug for at huske omkring dit projekt, ved at udfylde de fortrykte linjer. Det er linjer til garntype, hæklefasthed, farve- og lotnummer, vaskeanvisning, modtager osv osv. Når du senere hen vil mindes om detaljerne i dine tidligere projekter, så kan du bare slå op i journalen. Alt det du aldrig vil kunne huske i hovedet findes her ;)

På den anden side har du en prikket side, der minder om det du kender fra de populære bullet planners. Denne side er super god til at tegne mønstre på, lave illustrationer, skrive notater løbende, tælle omgange mm. 

Denne personlige Hækle journal er et musthave for  alle  - uanset hækleniveau!

Helle

Den bedste hæklejournal til dato!!!
Kan klart anbefales, både til at holde styr på projekter man er i gang med her og nu, men også som en hækledagbog. Når jeg er færdig med at projekt printer jeg altid et billede og klistrer i bogen, på den måde kan jeg holde styr på alle de projekter jeg har lavet gennem tiden.


Louise

Super fed journal der er god til at holde styr på forskellige noter og opskrifter. Kun fantasien sætter grænser :) Flere farver i fremtiden ville være super dejligt.


Anne

Super sød journal, man får en fornemmelse af at det er en blanding mellem en journal og en bullet journal! Ville dog ønske at den kom i flere farver


Margit Rasmussen

Fed journal, elsker min, til at holde styr på mine projekter
Ville ønske at de var i A4 størrelse, og at de kan vælges i flere farver


Karina

Jeg er super glad for at jeg købte en. Jeg har fået meget mere styr på alle mine ting og notater


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv