Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Dahlia

Fine 100% Bomuld

Spar 159 kr. 159 kr.

Andre forslag

Dahlia Mixo Dahlia Mixo
159 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  800 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 - 4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiidahlia

Dahlia er det perfekte “cake-garn” med de flotte lange farveskift. De fire tråde i Dahlia er ikke spundet med hinanden, hvilket er med til at give garnet sin helt specielle farveeffekt.

Alle farvevariationerne i Dahlia er nøje sammensat for at give de smukkeste farveudtryk. De gradvise farveskift giver nærmest en dip-dye effekt, som især kommer til sin ret i hæklede eller strikkede sjaler. Garnet er dog også perfekt til andre projekter som tæpper, tørklæder eller tøj til både børn og voksne.

Dahlia består af 100 % ren bomuld og kommer i store nøgler af 200 gram, så der går cirka ét nøgle til et sjal. Det bløde bomuld gør garnet helt perfekt til sjaler, da bomuld har en smule tyngde. Det giver sjalet et smukt og naturligt fald, når det tages i brug.

Du kan selv justere farveoplevelsen, når du arbejder med Dahlia. Garnet er designet med en ”easy start” fra garnets midte, men du også give dit projekt et helt anderledes udtryk ved at starte udefra. Det vil ændre farveskiftet så et garnnøgle, der for eksempel går fra lys til mørk, i stedet går fra mørk til lys.


Tip: Du kan gøre et mere overskueligt at arbejde med fire tråde ved at køre dem igennem en lille perle før garnet tages i brug. På den måde vil alle tråde følges ad under hele arbejdet.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (19)

Zende

Jag synes det er fantastiskt at arbejde med, og farven American Dream er fantastiskt smuk, med gradienter der er nesten helt usynlige. Er normalt ikke en "pink girl" men American Dream er en helt fantastisk farve og jeg anbefaler den virkeligt. Jeg deler mit projekt her og på min ravelry og IG når det er færdigt for den der er intresseret.


Emelie

Skønt garn med lækre gradient. Som ikke så øvet kan det til tider blive lidt bøvlet med de fire tråde. Dog var kvaliteten nem at arbejde med og garnet filtrede ikke meget. Kun det allre sidste styk filtrede sammen. Men det skal jeg bare være opmærksom på næste gang jeg skal til at arbejde med det. (Og det skal jeg snart )


Sofie

11 night queen - det er det smukkeste farveskift jeg endnu har arbejdet med, det er utroligt lækkert!
Selve garnet er også virkeligt rart og var helt fri for store knuder og sprængte tråde ( ved farveskift er der minimale knuder og det er altså forventeligt)

Det er SÅ lækkert, prøv det!


Majbritt

Skønt garn med lang løbelængde og flotte lange gradvise farveskift. Jeg strikker på et tæppe og det er svært at slippe arbejdet, jeg må lige strikke en pind mere for at se hvordan farverne tegner sig.


Carina

Rigtig flot og lækkert garn med gode lange farveskift. Er vild med at hækle i dette garn.
Er ikke sidste gang jeg køber og bruger dette garn. Det er helt sikkert


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv