Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Dahlia Mixo

Fine 100% Bomuld

Spar 159 kr. 159 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  800 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 - 4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiidahliamixo

Dahlia Mixo er en smukt cake-garn med et funky farvespil. Garnet består af fire tynde bomuldstråde i fire forskellige farver. Hver farve fortsætter hele vejen gennem nøglet, og sammen giver det et superflot farvespil med en spændende dybde i nuancerne.

De fire tråde i Dahlia Mixo er ikke spundet med hinanden, hvilket er med til at give garnet sin helt specielle farveeffekt. Når du strikker eller hækler med garnet, vil farverne variere indbyrdes og skabe et flot og levende farvespil igennem hele dit projekt.

Med de mange forskellige farvekombinationer byder nogle på stor kontrast mellem de fire tråde, hvilket giver en vild farvefest, mens andre nøgler har et mere diskret farvespil. Fælles for alle er dog, at farverne på de fire tråde er nøje afbalanceret, så de komplementerer hinanden.

Dahlia Mixo kan både bruges til tøj, tæpper og accessoires. Garnet består af 100% dejlig, blød bomuld, så det er ekstra velegnet til sommerhalvåret, da bomuldsfibre ikke holder nær så meget på varmen som eksempelvis uld. Brug fx Dahlia Mixo til en sød sommerbluse, eller et lækkert sjal. Den bløde bomuld har en smule tyngde, hvilket giver sjalet et smukt fald og fremhæver dit flotte håndarbejde.

Du kan snildt mikse Mixo med andre cake garner i bomuld - og der er masser af muligheder for spændende kombinationer 


Tip: Du kan gøre det mere overskueligt at arbejde med fire tråde, ved at føre dem igennem en lille perle, inden garnet tages i brug. På den måde samles alle trådene og vil følges ad under hele arbejdet.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (6)

Kirsten

Som jeg tidligere har skrevet, er det et fantastisk garn og det er behageligt og blødt at strikke med.
Men desværre faldt det ud af banderolen og så er det meget svært at få orden på det igen og finde hoved og hale på det. 😗 Heldigvis havde jeg købt to cakes, så jeg kunne få blusen færdig. 😀


Áshildur

Jeg har hæklet et babytæppe i farven "tropical sun" og brugte 3.5 mm hæklenål. Farven er meget livlig og tæppet blev perfekt til sommer. Har vasker den i vaskemaskinen og det har ikke tabt farven eller krympest. Jeg vil gerne prøve andre farver i der dejlige garn.


Tine

Et dejligt blødt garn. Dog lidt svært at bruge, hvis det glider ud af banderolen.
Fandt på at lægge det i smykke pose, som holdt sammen på garnet.
Så gik det let


Zende

Fantastiskt garn og smuk farveblandning (aloe vera). Jeg kommer til at købe flere, det skaber et meget blødt stof og er perfekt for foråret og sommeren.


Tove

Super lækkert blødt garn, som varmt kan anbefales. Af en nøgle garn fik jeg en super dejlig sommerbluse med halvlange ærmer.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv