Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Digital Omgangstæller

Spar 7 kr. 22 kr. 29 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Med denne digitale omgangstæller kan du holde styr på, hvor langt du er kommet i dit arbejde eller hvor meget du mangler. Den kan nemt spændes om din finger og giver dig mulighed for at tælle uden at du skal lægge dit strikke- eller hækletøj fra dig. 

Når omgangstælleren slukker sig selv efter et lille kvarters tid, så husker den hvor du er nået til, næste gang du tænder den. Skal den genstartes til 0, så trykker du bare på "Reset".

Et uundværligt værktøj for dig som elsker at strikke eller hækle!

NB! Omgangstælleren kan ikke genbruges, da batteriet ikke kan udskiftes.


Lisbeth

Denne omgangstæller er bare let at bruge. Min sætter jeg på tommelfingeren, så skal jeg ikke slippe strikketøjet. Jeg har altid gang i flere strikkeprojekter, derfor har jeg også flere tællere i forskellige farver. De er også blevet givet som gave til flere veninder, der strikker.


Emilie

Et godt hjælperedskab, der gør det nemt at holde styr på omgangene👍 Virkelig rart at den er på fingeren og det bare er en knap man trykker på, frem for dem man skruer rundt på.


Camilla

Jeg kan slet ikke undvære denne smarte omgangstæller! Den gør det så nemt at holde styr på antal pinde og sidder rigtig fint på tommelfingeren, hvor den heller ikke er i vejen


Signe

Jeg er så glad for denne omgangstæller! Det gør det meget nemmere, og den husker tallet, hvis jeg er inaktiv for længe. Super smart og nem at sætte på og tage af.


Camilla

Et must have til når man hækler - den gør det så meget nemmere at holde styr på omgange! Stort plus er at den ikke fylder noget og den nemt kan sidde på en finger.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv