Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Easy Touch Hæklenålesæt - 11 størrelser

2 - 8 mm

Spar 249 kr. 249 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Skønt hæklenålesæt til en rigtig god pris.

Easy Touch Hæklenålesættet indeholder 11 hæklenåle i forskellige størrelser - 2mm, 2,5mm, 3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm, 7mm & 8mm.

Hæklenålene er fremstillet med et blødt ergonomisk grip i hver sin karakteristiske farve og du kan hækle med dem i flere timer uden at få ondt i hænderne. Krogene er lavet af aluminium og er dermed nikkelfri. Jo mere du hækler med disse hæklenåle, jo mere vil du elske dem.

Et must-have for en rigtig hækle-entusiast :)

Nadia

Sådanne et godt begyndersæt og utroligt rart at holde på.
Er så glad for mit køb og det er bestemt pengene værd. Man løber ikke ind i problemer med at mangle lige den rigtige nål til diverse projekter. Sættet har de mest normale størrelser så kun anbefalinger herfra :)


Anette

Jeg købte dette sæt for kun få uger siden og jeg elsker allerede at bruge dem. De ligger enormt godt i hånden og siden jeg begyndte at bruge dem har jeg ikke haft ondt i min hånd. Det er også skønt med så mange forskellige størrelser at vælge imellem.


Camilla

Virkelig skønt hæklenåle sæt. Dækker over de størrelser som man ofte har brug for og så er de bare super behagelige at arbejde med. Det er den eneste type hæklenål jeg har brugt i flere år da de ikke får mine hænder til at gøre ondt.


Mona

Er stadig begynder, men kan varm anbefale disse. De er rigtig rare at holde på og glider godt på garnet.
Er også dejligt med et fint udvalg af størrelser der passer til det meste. Har prøvet andre hæklenåle, men synes disse er de bedste.


Natascha

Har ikke prøvet så mange forskellige hæklenål, men det er der hellere ingen grund til da jeg er utrolig glad for disse, da de er rigt dejlige at holde ved og garnet glider godt på dem.
Har købt både et sæt til mig selv og min mor! :D


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv