Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Klik her >>

Hobbii

Easy Touch Hæklenålesæt - 9 størrelser

2 - 6 mm

Spar 199 kr. 199 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Skønt hæklenålesæt til en rigtig god pris.

Easy Touch Hæklenålesættet indeholder 9 hæklenåle i forskellige størrelser - 2mm, 2,5mm, 3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm & 6mm.

Hæklenålene er fremstillet med et blødt ergonomisk grip i hver sin karakteristiske farve og du kan hækle med dem i flere timer uden at få ondt i hænderne. Krogene er lavet af aluminium og er dermed nikkelfri. Jo mere du hækler med disse hæklenåle, jo mere vil du elske dem.

Et must-have for en rigtig hækle-entusiast :)

Luna

Jeg købte for lidt tid siden et sæt hæklenåle meget billigt - jeg fik mellem 20 og 30 hæklenåle for omkring 90 kroner. Det var et sæt med farverige metalhæklenåle, og i lidt tid fungerede de helt fint for mig, men som tiden gik fik jeg hårde smerter i håndleddet. Jeg kiggede lidt her på Hobbii og fandt dem her - og købte dem, for de var på tilbud, og fordi mange af anmeldelserne talte godt om dem. Siden jeg modtog dem, har jeg ikke haft smerter i håndleddet. Derfor - gode hæklenåle! Helt bestemt det værd til prisen!


Angela

Uden undtagelse de bedsdte hæklenåle der findes. Jeg havde kun de "gamle tynde" aero nåle i mange str. Indtil jeg prøvede een af de her. Nu kan jeg hækle i timevis uden smerter, og det betyder meget. Med HMS (hypermobilitet syndrom) skal der ikke meget til før leddene hæver og bliver smertefulde, men med de her hæklenåle er det nærmest umuligt at lægge sit project fra sig før man er færdig. Naturligvis skal jeg have flere, og de glade farver gør det bare så nemt at finde den rigtige størelse :-)


Maria

Jeg har fornylig købt disse, og jeg syntes helt klart det er en af de bedre køb jeg har gjort mig! jeg elsker deres føling i hånden da de er 'bløde' dog gør den runde form at jeg ikke kan arbejde så længe med dem, måske det bare er et mig problem... men jeg elsker dem og jeg syntes det er skønt at få et bredt og godt udvalg uden at skulle af med en masse penge! Jeg vil anbefale dem, især til nogen der lige er startet op!" :-)


Susse Dahl

Et rigtigt godt sæt til en fantastisk pris. gummihåndtaget giver et rigtigt godt greb, jeg kunne godt bruge at toppen af krogen ikke var helt så rundet, men en lille smule mere spids, samt at gummihåndtaget ikke var bøjeligt i enden, men at metalenden af nålen fyldte gummihåndtaget helt ud så det ikke var bøjeligt i enden, men alt ialt er det smådetaljer, når man tænker på prisen... et virkeligt godt produkt til en god pris.


Emilie Sørensen

Super gode og behagelig at holde i hånden.
Jeg har hæklet siden jeg var 5år .
Jeg har enlig hæklet ledt hist og her gennem årene da jeg har brugt de tynde klassiske hæklenåle og jeg fik så ondt i fingrene at stoppede i parioder. Nu jeg 27 og hold nu op jeg kan nu side i flere timer uden ømhed i mine finder og håndled
garnet glider så let på nålen, så fedt. Jeg har nu mmm 4 sæt tror jeg xD
Kan varmt anbefale dem :)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv