Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Eucalan

Uldsæbe / Uldvaskemiddel

Spar Fra 59 kr. Fra 59 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Forkæl dine garnprojekter i uld med vores nye Eucalan uldvaskemiddel med lanolin!

Eucalan uldvaskemiddel er fri for giftstoffer, blegemiddel, fosfater, parfume og farvestoffer og holder dine uldprojekter blødt og lækkert. Eucalan er ph-neutral og alle duftstoffer kommer fra essentielle olier. Kan både hånd- og maskinvaskes. Vi forhandler den i 2 størrelser (100 og 500 ml) og 5 duftvarianter: Grapefruit, Jasmin, Lavendel, Eukalyptus og Neutral.

Bemærk at Eucalan IKKE skal skylles ud (Dette er også en fordel, da for meget skylning får strik til at se forvasket ud), for derved at bevare lanolinen og de essentielle olier. Dette får møl til at rynke på næsen og flyve lige forbi.

Med denne 500 ml flaske er der cirka nok til 75-100 håndvaske. Desuden er flaskerne miljøvenlige, da de er biologisk nedbrydelige.

Sofie

Jeg er vild med det her uldvaskemiddel! Du tænker måske, at det er en smule dyrt, men jeg lover dig, at det er alle pengene værd! Det er så smart, at man ikke behøver vaske det ud - man kan bare glemme vandet forsigtigt ud af trøjen bagefter. Det er nemt og tidsbesparerende og så dufter den virkelig godt! Alt hvad jeg har vasket i produktet er blevet rent, uden jeg har vasket den i maskinen først.


Rikke

Jeg elsker denne uldvask. Den skal ikke skylles ud, hvilket gør vask i hånd meget nemmere. Har brugt den både til håndvask og maskinvask. Den er meget drøj i brug så der er til mange vaske i en stor flaske. Har også købt den til min mor, da det godt kan være besværligt for ældre med vask af tungt uldtrøj og hun er rigtig glad for den


Camilla

Selv om de er dyre, så er de hele prisen værd - samt der er til MANGE vaske i en flaske.
Nemt at anvende, og skønt at man ikke skal til at vaske sæben ud bagefter.
Har brugt det gentagende gang på strik til min datter, og det gør bare stikken dejlig bagefter, og dermed også rart at have på huden (da hun har sart hud)


Merete

Den bedste sæbe til at vaske din uldtrøje i. Perfekt at der ikke skal skylles sæbe ud af tunge uldtrøjer af flere omgange. Gør tøjet blødt og er velduftende , har prøvet både eucaluptus og lavendel produktet. Kan klart anbefales og er desuden økonomisk ,da en flaske rækker til rigtig mange vaske.


Lisbeth

Jeg havde en gammel trøje, som havde ligget i mange år uden at blive brugt, den kradsede. Jeg vaskede den to gange i den højeste anbefalede dosis - nu kradser den ikke mere og farven har også fået nyt liv. Min datter har nu overtaget trøjen. Vaskemidlet kan varmt anbefales.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv