Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Klik her >>

Hobbii

Filttaske

Spar 20 kr. 69 kr. 89 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Materiale:
  100% polyester
 • Længde:
  57 cm
 • Højde:
  34 cm (56 cm m/håndtag)
 • Bredde:
  23 cm
 • Længde på skulderstrop:
  105 cm
 • Vaskeanvisning:
  Kan vaskes i maskinen

Denne store, filttaske er alt du behøver for at kunne tage alle dine igangværende projekter med dig. Denne taske er forholdsvis stiv i materialet, så du kan også bruge den til at opbevare alle dine kreationer, garner og tilbehør i, når du er derhjemme, eller du kan lukke den simple magnetknap og tage den med dig, hvor end du går. De stærke nylonhåndtag gør tasken behagelig at have på og nem at bære.

Indeni finder du tre lommer til opbevaring: en større lomme der kan lukkes med en lynlås og to mindre, åbne lommer. Du kan bruge disse lommer til at opbevare ting som strikkepinde, hæklenåle og andet tilbehør i. Tasken kan indeholde ca. 40 nøgler à 50 g.

Skønne indvendige detaljer:

Større lomme med lynlås (24 cm)
Mindre, åbne lommer (9 cm og 14 cm) 

lene

virkelig stor og rummeælig taske. jeg kan godt lide at opbevare mit projekt samlet, så jeg har alt garn, opskrift, saks og hæklenål/strikkepinge i samme taske.

jeg skulle til at lave dinotæppet i snuggle og købte 12 nøgler, da det skulle være lidt større end i opskriften. alle 12 nøgler kan sagens være der + opskrift og hæklenål.

tasken er stabil og af tykt filt. den bliver jeg glad for, især da jeg allerede har købt garn til tæppe nummer to :-)


Christina

Er virkelig glad for denne filttaske ❤️ jeg bruger den til mange forskellige ting, fx indkøb, store projekter man er igang og gerne vil have samling på når man er i byen og mange andre ting. Der udover synes jeg at den er solid og har en unik charme der passer ind i min stil 🙏❤️ tak til Hobbii


Anne Kirstine

Elsker den her taske. Den er præcis så stor at jeg kan have mine store projekter i den. Der er 2 små lommer med lynlås på indersiden som jeg bruger til de småting, som projektet kræver. Og så er den jo billig! Rigtig glad for min taske!


Natascha Marie

Elsker, elsker, elsker min nye taske. Den er perfekt til mit strikketøj, men også til meget andet. Og så er prisen jo heller ikke noget at klage over.


Mette

Det er en virkelig rumlig taske
Jeg bruger den når jeg har store projekter igang, og når jeg skal ud og handle garn osv 🤭🙈


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv