Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Friends

Friends Cotton 8/4

Super Fine 100% Bomuld

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Friends
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  160 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 26 m x 36 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3 - 3,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 21 m x 26 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifriendscotton8/4

Vi kan slet ikke få nok af vores fantastiske Friends Cotton 8/4.

Bomuld er en skøn, solid, slidstærk, åndbar, absorberende, let og naturlig fiber. Friends Cotton 8/4 har intet mindre end alle disse egenskaber og er spundet sammen af 4 tråde.

Alle farverne er nøje udvalgt for at skabe en komplet skala, der dækker alt fra livlige farver og pasteller til de mørkere nuancer.

Hele serien har vores “easy start” mærkat som gør det meget nemmere at finde starten på dit nøgle.

Denne fiber er også nem at vedligeholde, hvilket gør Friends Cotton 8/4 så alsidig, at du kan lave hvad som helst med det. Brug for inspiration? Vi anbefaler karklude, grydelapper, tasker og tæpper til dit hjem. Det er også perfekt til alt slags tøj, både til babyer, børn og voksne. Og lad os ikke glemme bamser, amigurumier og andre søde dyrevenner. Bomuld giver flot definerede masker og ser utrolig flot ud i masker med meget struktur. 

Og som om det ikke var nok, så er vores Friends Cotton-garner endda også farvet med veganske farver. 

Er du ikke også allerede forelsket i Friends Cotton 8/4?


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Om Friends familien

Farverne på garnerne i Friends familien er bogstaveligt talt venner!

Det betyder, at farvernes numre er ens på tværs af alle Friends garner. Hvis du bestiller den samme farve i to forskellige Friends garntyper, vil de matche. Vær venligst opmærksom på, at der kan være let forskel i nuancerne fra fiber til fiber.

God fornøjelse med at kombinere og matche dem i alle dine projekter.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (463)

Annabella

garnet er meget nemt at arbejde med. Det er blødt, men holder på samme tid godt. Det kan bruges til mange forskellige projekter, da det ikke klør (har selv lavet både dekorationer og tøj). farverne er også meget flotte. farven Plum (62), kan især anbefales, da det er en meget dyb, men rig lilla, der passer sammen med mange forskellige farver. her især, Oatmilk (3), da det to komplimentere hindanden utrolig godt. Prisen er også utrolig god, forhold til både kvalitet og mængde.


Amalie

Jeg er virkelig glad for dette garn, og særligt for det store udvalg af farver, som let kan kombineres med Rainbow Cotton 8/4. Det er dejlig blødt og drejer sig ikke ud når man hækler. Prisen er ligeledes ikke til at klage over, og er også årsagen til at jeg udelukkende køber mit bomuldsgarn hos Hobbii. Jeg bruger primært Friends Cotton til tæpper og bamser. :)


Lærke

Et super lækkert garn at arbejde i. Det føles en smule kraftigere og stærkere end andre tilsvarende garner, hvilket jeg kun ser som et plus når man laver ting som f.eks. karklude. At der er så mange farver at vælge mellem gør mig også glad, da jeg tit føler andre garner ikke lige har den farve, jeg godt kunne tænke mig. Kan varmt anbefales


Nicoline

Et lækkert bomuldsgarn at arbejde med og som holder godt. Jeg brugte det blandt andet til at hækle en Anna (frozen), hvilket det egnede sig så fint til. Udover det er jeg vild med, at der er så mange forskellige farver at vælge imellem OG så skal man ikke sidde og lede længe efter starten af garnøglen, fordi det allerede er gjort for dig!


Gitte

Et dejligt bomuldsgarn, som egnede sig fint til en hæklet Picachu. Det, jeg dog mest var imponeret over, var den geniale "Easy start" snip. Hvor mange gange har jeg ikke siddet med ½ nøgle garn, når jeg har forsøgt at trække enden ud fra midten af et garnnøgle. Easy start -snippen fungerede perfekt.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv