Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Friends
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  165 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  3 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 26 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  4 - 4,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 20 m x 25 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40ºC / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiifriendsextrafinemerino

Hvis du ikke vil tage til takke med andet end den blødeste merino uld, så vil du helt sikkert elske at arbejde med vores Friends Extra Fine Merino.

Merino uld er en skøn fiber, som holder dig varm, hjælper dig med at regulere din kropstemperatur i vintermånederne og som ikke kradser. Det betyder naturligvis, at det også kan bæres af folk med sart hud, og det inkluderer selvfølgelig også børn. 

Ulden i Friends Extra Fine Merino kommer fra Sydamerika og er mulesingfri. Det er superwash-behandlet og kan vaskes i maskinen ved 40°C, hvilket gør det ekstra nemt at passe. 

Du kan slippe dine kreative kræfter løs med dette garn og strikke med flere tråde ad gangen (måske endda to forskellige farver sammen), men du kan også sagtens sætte den sammen med en skøn mohair for at opnå en fluffy effekt.

Dette garn er ekstremt alsidigt, og du kan strikke eller hækle alle slags projekter med det så som sweatre, cardigans, huer, vanter, halstørklæder, etc. til både børn og voksne, og dekorationer til hjemmet som har brug for et ekstra hyggeligt touch. 

Skal dit næste projekt være blødt som smør? Så er Friends Extra Fine Merino det rette valg.


Pro tip: Merino fibre er meget elastiske og strækkes nemt, især i større projekter som følge af vandets vægt. Det er helt normalt for merinould. Vi foreslår, at du undgår at centrifugere tøjet i din vaskemaskine, men i stedet løfter tøjet forsigtigt ud af maskinen, mens du sikrer at alle dele af tøjet er støttet, så ingen dele får lov til at hænge. Pres herefter vandet ud af tøjet manuelt og uden at vride. Hvis du har planer om at vaske dit projekt i hånden, må du ikke lade det stå i blød. Vi anbefaler yderligere, at du tørrer vores Friends Extra Fine Merino fladt og sørger for, at ingen dele af tøjet hænger løst, for at sikre, at tøjet holder sin form.

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Om Friends familien

Farverne på garnerne i Friends familien er bogstaveligt talt venner!

Det betyder, at farvernes numre er ens på tværs af de forskellige Friends garner. Hvis du bestiller den samme farve i to forskellige Friends garntyper, vil de matche. Vær venligst opmærksom på, at der kan være let forskel i nuancerne fra fiber til fiber.

God fornøjelse med at kombinere og matche dem i alle dine projekter.



Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (168)

Lis

Jeg har lige strikket en bluse for min veninde i Baby merino af et andet fabrikat. Det var et forfærdeligt garn: det delte sig for et godt ord og jeg svor, at jeg aldrig ville strikke mere i Baby Merino. Nu har jeg fået et lille barnebarn og selvfølgelig er kun det bedste godt nok, så jeg har atter kastet mig ud i at strikke med HOBBII’s ekstra fine merino, og hvilken fantastisk forskel!! Det er et super dejligt garn, utrolig blødt, pæn ensartet strikning og det deler sig ikke. Eneste problem er, at det findes i så mange flotte farver, at det er svært at beslutte sig😂. Tror at børnebørnene får en del nye bluser i dette garn.


Kirsten

Jeg må give alle de gode anmeldelser ret! Det er så skønt at strikke med. Jeg har gigt i den ene hånd, og det er det bedste garn, jeg har strikket med. Nu har jeg købt en masse farver, og de er alle så fine og klare. Det er en fornøjelse at sætte farverne sammen i striber så de harmonerer. Jeg har oldebørn på 8 år og knap 1 år. De får glæde af det jeg strikker. Og så er de iøvrigt meget flinke og hjælpsomme hos Hobbii, når jeg taget kontakt til dem.


Birgitte V.

Dette er virkelig det lækreste garn jeg længe har prøvet. Jeg elsker at strikke i det både til mig selv og til mine børn. Nogle gange ville jeg dog ønske at der også var en tykkere variant, så man ikke skulle bruge dobbelttråd til sweatre til voksne.


Sharlene

Er total vild med det her garn! Det er så blødt og lækkert og virkelig dejligt at hækle med. Jeg hæklet lavet en lang cardigan i dobbelt garn med det og den blev så smuk og er vidunderlig at have på. Kan klart anbefale garnet:)


Vibeke Hyrup

Har strikket med meget forskelligt merinould, gennem tiden. Det her er så blødt, så lækkert, en fryd at strikke med, som at skulle give resultatet videre som gave. Då flotte farver, at det nærmeste er umuligt at skulle vælge.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv