Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Turbine

Hækl Din Egen Campingtur

Spar 50%
Spar 99,50 kr. 99,50 kr. 199 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Nu er det slut med myrer i maden og pludselige regnbyger på skovturen - Kate Bruning viser dig med bogen Hækl din egen campingtur, hvordan du hækler den mest nuttede tur ud i det blå. Der er timevis af underholdning til børnene - uanset vind og vejr ;-)

Tag afsted i en vintage campingvogn, overnat i telt eller tipi, nyd en vaffel ved isbilen, padl afsted på kanotur, tag på kanalbådssejlads eller begiv dig ud på vandretur i bjergene. Med disse fine, nostalgiske projekter kan du sammensætte lige det udendørseventyr i miniatureformat, du har lyst til. 

Hækl soveposer, picnictæpper, lejrbål og stegepander, bittesmå vaffelis, sneklædte bjerge og farvestrålende flagranker for at gøre oplevelsen komplet, og skab den mest fortryllende lille verden, hvor fantasien kan få frit spil.

Så nuttet har det aldrig før været at tage på camping! 

Forfatter: Kate Bruning
112 sider - udgivet september 2016

Camilla

Elsker alle de muligheder for at være kreativ med hækling og andre sjove ting i denne bog. Der er alt til camping leg. Der er tænkt på det hele, selv landskabet kan man hækle sig til.


Heidi

Absolut en hyggelig bog, hvor man mens man hækler nærmest ryger tilbage til sin egne campingture. En del montering men det er det værd.


Susanne Anderson

Rigtig fin bog, med små ting, at hækle, og også træer, og flotte bjerge 😊😊😊


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv