Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Happy Sheep

Woolpower Big

Bulky 100% Uld

Spar 65 kr. 65 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Happy Sheep
 • Indhold:
  100% Uld
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  80 m
 • Garngruppe:
  Bulky
 • Anbefalede pinde:
  8 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 11 m x 15 p
 • Anbefalet hæklenål:
  9 mm
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask
 • Hashtag:
  #hobbiiwoolpowerbig

Woolpower er en elsket kvalitet her i shoppen og med Woolpower Big får du her en ekstra tyk variant af samme skønne kvalitet.

Woolpower Big består af 100% ren uld og er dejlig vamset. For at bibeholde sit naturlige look er garnet løst tvundet, og det varierer derfor en smule i tykkelsen. Men det bevirker til gengæld at garnet er blødt og nemt at arbejde med, trods tykkelsen.

Det går stærkt på store pinde, og vi anbefaler 8 mm, men prøv dig frem. Selvom garnet er kraftigt, får du et nemt virkelig smukt og lidt rustikt udtryk i dine projekter.

Sweaters, overgangsjakker, cardigans, accessoires, hæklet eller strikket: Alt bliver dejligt varmt i Woolpower Big.

Woolpower Big kan valkes og bliver i stor grad brugt til alle former for filt, som fx futter, tæpper, grydelapper og andet interiør. Det kan du selvfølgelig også gøre med denne kraftigere udgave, og farverne matcher på tværs af de to tykkelser.

Woolpower er blevet rebrandet og inkorporeret i vores Wool-familie. Produktet og farverne er de samme som altid, det er kun banderolen, der har fået et friskt, nyt look. Bær venligst over med os, mens vi udfaser det gamle lager med de gamle banderoler. 

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 1976-294). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (11)

Katrine

Skoent bloedt og varmt garn. Jeg har brugt almindelig Woolpower til at haekle futter med - ville proeve med Woolpower big; projektet gik virkelig hurtigt men resultatet var ikke helt saa godt - men det er nu ikke garnets skyld :)


Mie

Ualmindeligt blødt og lækkert garn, som jeg har strikket en sweater/hoodie af samt vaklede futter. Det er fint som strikkegarn og egner sig fortrinligt til valkning(fiktning), da det er så løst spundet.


Linda

Mega lækkert uldgarn - super blødt og nemt at arbejde med.
Jeg har hæklet en bluse, et sæt håndledsvarmere og er i gang med en cowl, så er vinterbeklædningen komplet❤️


Frederikke

Helt vildt lækkert uldgarn. Det er blødt og lækkert, og godt til en god varm beklædningsgenstand. Det går super hurtigt med et projekt i dette garn.


Nanett

Er ved at lave en vest på strikkevæven - den bliver meget struktureret i maskerne. Det er super flot! Er sikker på den også bliver meeeeeeget varm.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv