Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Klik her >>

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyester
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  120 m
 • Garngruppe:
  Super Bulky
 • Anbefalede pinde:
  6 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 9 m x 18 p
 • Anbefalet hæklenål:
  7 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 8 m x 9 p
 • Vaskeanvisning:
  Max 40ºC / Må ikke stryges / Bør liggetørre
 • Hashtag:
  #hobbiihoneybunny

Det vil være en drøm at slippe kreativiteten løs med vores Honey Bunny, og vi lover dig, at det ikke bliver blødere end det her. 

Honey Bunny er et super tykt velour garn lavet af 100% polyester. Garnet er silkeblødt og glat og har et let skær. Det kan både strikkes på en 6 mm strikkepind eller hækles med en 7 mm nål og er ideelt til både stramme og lette maskertyper. Farveudvalget er bredt med både afdæmpede og kraftige farver at vælge mellem. 

Dette chenille garn kan forvandles til et væld af lækkert tøj, for eksempel sweatre, cardigans, huer og halstørklæder, for bare at nævne et par stykker, men det kan også sagtens bruges til interiør som bløde puder, tæpper og puffer. Honey Bunny er OEKO TEX certificeret, og du kan derfor bruge dette garn til små børn med ro i sindet. Slip kreativiteten løs og lav tøj, bamser, og andre krammedyr til dem. 

Hvad venter du på? Få fingrene i vores bløde Honey Bunny nu.


Pro tip: Bind en knude eller brænd enderne når du starter og slutter et nøgle for at undgå løse fibre, efter du har hæftet ender. 

Oplev alle versionerne af Honey Bunny her: Honey Bunny Shine, Honey Bunny Big, Honey Bunny Candy og Honey Bunny Candy Mini

Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (104)

Winnie

Super lækkert og blødt garn! Ideelt til at lave fx baby tæpper, jeg har selv brugt det til at lave et barnevognstæppe og et baby tæppe til vores lille dreng der kommer til verden her i oktober! Det er super dejligt at hækle med og så giver det nogle dejlig varme tæpper. Det kan dog blive et meget varmt projekt hvis man laver det hen over sommeren. Jeg er nu i gang med at lave et tæppe til min kæreste også, da han selvfølgelig skulle have et til at matche den lille.


Nina

Så lækker og blødt!! Mine børn er hele tiden henne og nusse det jeg sidder og arbejder med. Nemt at arbejde med - Man skal dog passe på at lave rigtigt og ikke få garnet til at filtre sammen, da det lissom låser sig sammen med sig selv og man kan ikke give i det uden at afpelse det lidt. Godt fif lige at smelte enderne med en lighter, så de ikke tabere pels og trevler sig op.


Anja

Elsker dette garn, det er lækkert, flot og virkelig dejligt at hækle med.
- da jeg hæklede et tæppe her for et stykke tid siden, i flere af garn rullerne, var der nogen der var knækkede inde i midten og andre var der mange knuder på, igennem garn rullen.
hvilket må være en produktions fejl, det var farven 05

ellers super lækkert!!!


Helle

Super blødt og nemt at arbejde med. Jeg er stadig nybegynder, så det tog mig noget tid at lære, at finde mine masker i det bløde garn, men da jeg først fandt en god teknik, blev jeg forelsket i lige præcis det garn. De fleste af mine hæklede dyr er lavet i Honey Bunny med en 5 mm nål. Jeg er blevet afhængig!


Cecilie

Det er altså bare det perfekte garn til at lave plushies med! Jeg startede med noget andet garn, som var helt levende i hænderne, men skiftede til den, og så var garnet ikke levende i hænderne mere, men gav det samme bløde resultat. Kæmpe fan, jeg skal bare have en i hver farve.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv