Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Kind Feather

Light 100% Premium Polyakryl

Spar 62 kr. 62 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Black Friday 2023
 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Polyakryl
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  235 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 20-21 m x 29 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 14 m x 16 p
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumbles / Stryges på lav varme
 • Hashtag:
  #hobbiikindfeather

Som navnet antyder, føles vores Kind Feather fjerlet mod huden. Hvis du godt kan lide super bløde garner, vil du helt sikkert forelske dig i dette garn.

Det er lavet af 100% præmium akryl, hvilket betyder at fibrene har gennemgået flere trin under produktionen, der minder om dem, man gennemgår, når man producerer uld. Disse mange trin sikrer, at garnet bliver blødt og glat. Det er derfor et fantastisk valg, ligegyldigt om du er allergisk over for uld, gerne vil undgå animalske fibre eller bare elsker akryl. Hvis du ikke allerede er overbevist, så er disse fibre yderligere produceret på en måde, så det ikke fnulrer, hvilket på engelsk hedder anti-pilling (eller også anti-fnug på dansk). Du vil også kunne vaske det i maskinen ved 30°C, så det er perfekt til hverdagsbrug.

Kind Feather kommer i et bredt udvalg af farver, så der er også masser af valgmuligheder, når du skal planlægge dit næste projekt, både hvis du vil bruge en enkelt farve eller mixe og matche.

Du vil kunne hækle og strikke et bredt udvalg af projekter med dette garn som fx tøj til både børn, voksne og babyer lige så vel som interiør i form af puder, tæpper, klude, etc.

Hvis du generelt foretrækker at arbejde med tykkere garn, så kan du nemt strikke dobbelttrådet med Kind Feather på en pind 7 og opnå en strikkefasthed på 14 masker x 20 pinde på 10 x 10 cm. Så er du pludselig færdig med dit projekt, før du kan nå at sige strikkepind!

Vi glæder os til, at I bliver lige så besatte af dette garn, som vi er allerede.


Garnet er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (82)

Sanne

Lækkert garn at arbejde med. Giver et rigtig flot og blødt resultat. Er helt sikkert flottere og bedre kvalitet end de øvrige (og billigere) akrylgarn. Masser af flotte farver at vælge imellem.


Anna

Dette var mit første akryl garn selvom min mor havde sagt at kun bomuld var fedt at bruge men jeg må erkende at det her garn altså bare spiller. Jeg lavede en modificeret Woodstock top af det


Gitte

Så lækkert blødt at strikke med. Holder sig i samme strikkefasthed efter vask. Man skal bare være opmærksom på at garnet godt kan skille lidt, så man får strikket alle trådene med.


Mia Lund

Jeg sidder for første gang med Kind Feather garnet, og det er virkeligt SÅ skønt at arbejde med. Lækkert blødt og bare skønt.
Kan klart anbefales.


Áshildur

Meget lekkert garn! Strikkede en hue til mig selv, føles rigtig blød og kommer i skønne farver. Jeg vil gerne købe mere og lave flere huer.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv