Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

KnitPro

Aluminium Hæklenål

Spar Fra 13 kr. Fra 13 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

Her ser du tre udgaver af aluminiumshæklenåle fra KnitPro.

De grå hæklenåle er fremstillet af aluminium af overlegen kvalitet, og er yderst langtidsholdbare med deres anodiserede finish på overfladen. Her er altså tale om en virkelig slidstærk hæklenål.

Er du mere til et ergonomisk udformet håndtag på din hæklenål, så kan du også vælge det. Det sorte gummihåndtag er godt for selv gigtprægede hænder og svage håndled. Ergonomien vil sikre dig høj komfort, og du vil kunne hækle i flere timer uden at få ømme hænder. Vælg mellem sølvfarvet eller guldfarvet aluminiumskrog.

Du behøver ikke bekymre dig om nikkelallergi, da nålene er 100% fri for nikkel.

Amalie

Jeg har købt 3 af disse hæklenåle (2,5 mm, 3 mm og 3,5 mm). Er vildt glad for dem til projekter hvor man holder lidt løst på hæklenålen og ligesom ruller/drejer nålen mellem fingrene, i stedet for køre hånden rundt og få ondt i håndleddet. Overfladen på selve håndtaget er vildt dejligt og glat at røre ved, og bliver ikke klistret eller fedtet som nåle med bløde TPR/gummi håndtag. Og så syntes jeg faktisk at det er rart at de er pæne/neutrale i udseendet. Det er de små detaljer der gør dem ekstra lækre at arbejde med.


Natacha

Rigtig gode hæklenål, har flere størrelser af dem og jeg skal helt bestemt have dem i flere størrelser!! Jeg har de sorte/guld og de er simpelthen så flotte og ligger virkelig godt i hånden, har altid haft problemer med at få ondt af hæklenålen mens jeg har hæklet, men disse hæklenåle har reddet mig! Kæmpe anbefaling herfra


Jenai Dina

Rigtig god hæklenål. Man har et godt greb på grund af håndtaget. Den glider ikke. Nålehovedet sidder ikke fast i garnet da den er glat og fin. Jeg bruger denne type hæklenål (i forskellige størrelser) til alle mine hækleprojekter, og er så tilfreds med den, at jeg vil anbefale den til alle andre glade hæklere 👍


Gitte Juul Larsen

Har pludselig fået lyst til at hækle igen og da det er mange år siden, kan jeg ikke lige finde mine hæklenåle, så har købt 2 af disse hæklenåle. De er så gode at holde på og hækle med. Hvis jeg får brug for andre størrelser, vil jeg helt sikkert købe dette mærke igen.


Titti

Jeg har flere størrelser af denne hæklenål og er anbefaler dem med glæde. Det ergonomiske håndtag gør at hæklenålen er behagelig at bruge i længere tid. Nålens krog er perfekt, altså spids forude til at stikke ind i hækleværket og med god runding til at holde garnet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv