Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

KnitPro

Cubics Strømpepinde

Spar 23,20 kr. 92,80 kr. 116 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Fantastiske firkantede strømpepinde fra KnitPro af eksklusivt Symfonie-træ, der er lamineret birk, som efterfølgende er bejdset og poleret, her i en smuk rosentræsfarve.

Strømpepindenes firkantede form gør det let for alle – nybegynder som garvet – at arbejde med dem. Den firkantede form på pindende er ideel for alle strikkere, da den er nem at holde på og giver mindre træthed i hånd og fingre.

Af samme grund er den også god at bruge, hvis man har problemer med gigt eller dårlige håndled.

Materiale: Birk

  

Cecilie Aleta

Jeg strikker strømper - MANGE strømper. Som oftest strikker jeg på pind 2,5, og det kan være lidt hårdt for hænderne. Heldigvis gør Cubics strømpepinde det ubesværet at holde fast. De fås tilmed i en 15 centimeters udgave, der er nem at håndtere, også når strømperne er med på farten.


Birthe Lemvig

Jeg har både dyrere og billigere strikkepinde end Cubics pinde i træ. Jeg foretrækker absolut disse, både fordi form og materiale gør dem skønne at holde om, men også fordi garnet glider let og de er helt lydløse i brug.


Josefine

Cubics er virkelig nogle dejlige pinde. Jeg har lige bestilt de her, men har brugt deres rundpinde, både formen og materialet er lækkert!! De er bløde at holde om, glatte uden at være for glatte 🤞🏻


Anne Jacobsen

Alle cubics strikkepinde, strømpe- såvel som rundpinde, er rigtig gode at strikke med, især hvis man har svage led. De giver et godt greb, men "fedter" ikke til


Rikke

Virkelig en god strømpepind, ligger så godt i hånden, især når der strikkes med tyndt garn og tynde pinde, som ellers kan være lidt anstrengende at holde på.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv